'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Adviesprijzen fabrikant

Adviesprijzen versus Creazza prijzen

De beste prijzen: Hoe doen we dat?

Creazza slaagt er keer op keer in om hoogwaardige merkproducten tegen de beste prijs aan te bieden. Onze producten zijn altijd goedkoper dan de adviesprijzen van de fabrikant. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

  1. Wij nemen grote aantallen producten af bij de fabrikanten en dus krijgen we scherpere aankoopcondities. Dat laat ons toe om ook onze verkoopprijzen te verlagen.
  2. Onze unieke configuratietools zorgen voor een bijzonder efficiënt en gestroomlijnd verkooptraject. Zo besparen we heel wat werkuren, en daar laten we onze klanten graag van meeprofiteren.
  3. Wij werken rechtstreeks voor de fabrikanten van A-merken. Dure tussenschakels – zoals distributeurs en dergelijke – worden daarbij uitgeschakeld. Resultaat: minder kosten en dus beduidend lagere prijzen.
  4. Alle communicatie met onze klanten en fabrikanten gebeurt digitaal. Da’s beter voor het milieu en het spaart tijd en kosten. Zo kunnen we onze prijzen weer wat scherper stellen
  5. Omdat we geen traditionele winkels hebben kunnen we flink wat kosten besparen. Denk maar aan verwarming, elektriciteit, huishuur, enzoverder. Ook dat leidt weer tot lagere prijzen.
Anker

[]