'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Wat Creazza bijzonder maakt.

Creazza - brandkasten op maat
Anker

[]

Creazza is een onafhankelijk platform dat fabrikanten, installateurs en consumenten met elkaar verbindt. Wat Creazza bijzonder maakt, is dat u er niet alleen terecht kunt voor een breed assortiment hoogwaardige maatproducten, maar u ook beroep kan doen op onze gespecialiseerde opmeet- en installatiediensten.

Anker

[]

Omdat we volop inzetten op kwaliteit.

Creazza maakt gebruik van een uitgebreid 12-punten testprogramma, zodat u zeker bent dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Omdat wij de beste prijs garanderen.

Omdat wij grote en onafhankelijke afnemers zijn, kunnen we betere prijzen onderhandelen voor onze producten. En daar profiteert u volop van mee.

Omdat maatwerk altijd beter is.

U krijgt de vrijheid om zelf de afmetingen van uw producten te kiezen, tot op de mm nauwkeurig. Bovendien kan u ook specifieke opties toevoegen.

Omdat wij een Belgische organisatie zijn.

Creazza wordt gerund door een ervaren en gedreven Belgisch team. Bovendien worden onze producten van a tot z in de België geassembleerd / geproduceerd.

Omdat we het u graag gemakkelijk maken.

Met behulp van de gebruiksvriendelijke Smart+ configurator kan u uw bestelling snel en eenvoudig samenstellen in enkele stappen.

Omdat wij onze verantwoordelijkheid nemen.

Als u de installatie overlaat aan onze mensen, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het eindresultaat op ons.

Omdat we de keuze liever aan u laten.

Koopt u enkel de nodige producten bij Creazza en zorgt u zelf voor de installatie? Of verkiest u dat we ook de installatie voor onze rekenening nemen? De keuze is aan u.

Omdat we u graag op weg helpen.

Wenst u de installatie zelf uit te voeren, maar wilt u dat er een installateur langskomt om u op weg te helpen? Dat kan geregeld worden.

Omdat onze techniekers weten wat ze doen.

Wilt u dat er een Creazza technieker langskomt om eerst de situatie ter plaatse te komen bekijken en om de nodige opmetingen te komen doen? Geen probleem.

Omdat Creazza installateurs echte vakmensen zijn.

Creazza installateurs zijn ervaren, professionele vakmensen die beschikken over de nodige registraties en erkenningsnummers.

Omdat we u optimaal willen informeren.

In onze informatiegidsen vindt u alles wat u wil weten over onze producten. In klare, heldere bewoordingen.

Omdat we uw vragen graag beantwoorden.

Heeft u technische of praktische vragen? Mail ons op info@creazza.be of bel ons alle werkdagen van 09u tot 16u op 070 69 00 53 (voor technische info of bijstand) of 0800/62.986 (voor alle commerciele info).

Omdat niemand houdt van onverwachte kosten.

Alle leverings- en installatiekosten worden tijdens de bestelling precies berekend. Zo weet u op voorhand exact wat de totale kost is voor uw bestelling.

Omdat u graag meteen een offerte ontvangt.

Onze Smart+ configurator toont u meteen hoeveel uw bestelling kost en u ziet ook welke min- of meerprijzen worden aangerekend voor bepaalde opties.

Omdat we onze sporen al verdiend hebben.

Het concept achter Creazza is gebaseerd op onze 18 jaar ervaring in Groep Eurolock (500.000 unieke bezoekers per jaar). We zijn dus niet aan ons proefstuk toe.

Anker

[]