'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Laagste prijs garantie

De laagste prijzen; hoe doen we dat?

Creazza slaagt er keer op keer in om hoogwaardige merkproducten tegen de laagste prijs aan te bieden. Meestal zijn onze producten zelfs goedkoper dan de adviesprijzen van de fabrikant. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?Creazza slaagt er keer op keer in om hoogwaardige merkproducten tegen de laagste prijs aan te bieden. Meestal zijn onze producten zelfs goedkoper dan de adviesprijzen van de fabrikant. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Anker

[]

Nieuw item

Grote aantallen!

Wij nemen grote aantallen producten af bij de fabrikanten en dus krijgen we scherpere aankoopcondities. Dat laat ons toe om ook onze verkoopprijzen te verlagen. Wij nemen grote aantallen producten af bij de fabrikanten en dus krijgen we scherpere aankoopcondities. Dat laat ons toe om ook onze verkoopprijzen te verlagen.

Anker

[]

Uniek verkooptraject!

Onze unieke configuratietools zorgen voor een bijzonder efficiënt en gestroomlijnd verkooptraject. Zo besparen we heel wat werkuren, en daar laten we onze klanten graag van meeprofiteren.

Omdat we geen traditionele winkels hebben kunnen we flink wat kosten besparen. Denk maar aan verwarming, elektriciteit, huishuur, enzoverder. Ook dat leidt weer tot lagere prijzen.

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Rechtstreeks met fabriek!

Wij werken rechtstreeks voor de fabrikanten van A-merken. Dure tussenschakels – zoals distributeurs en dergelijke – worden daarbij uitgeschakeld. Resultaat: minder kosten en dus beduidend lagere prijzen

Anker

[]

Alles gebeurt digitaal!

Alle communicatie met onze klanten en fabrikanten gebeurt digitaal. Da’s beter voor het milieu en het spaart tijd en kosten. Zo kunnen we onze prijzen weer wat scherper stellen…

Nieuw item
Anker

[]