'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
 • Stap 1 Productoverzicht
 • Stap 2 Afmetingen & kleur
 • Stap 3 Overzicht

Oprolbaar vliegenraam

Wat je moet weten over dit product

Standaard is deze oprolbare vliegenraam uitgerust met

 • een aluminium geëxtrudeerd rolkast
  • 2mm wanddikte / hoogte 54mm
 • Aluminium verzwaarde onderregel
  • sluitsysteem aan de onderzijde
 • Spanveer houdt de hor voortdurend strak
 • Klassiek grijs muggengaas
  • Pvc versterkt glasvezel (120gr/m²)

Dit oprolbaar vliegenraam wordt steeds GRATIS geleverd in een kartonnen doos.

Reviews

Oprolbaar muggenraam een praktisch en aanpasbaar model. Door de eenvoudige en moduleerbare inbouw kunt u het oprolbaar muggenraam gebruiken wanneer u deze werkelijk nodig heeft. Stevig, tegen slecht weer bestendig doek, dat in de geleider gehouden wordt. Ingebouwde rem, spanveer, gespannen gaas, het oprolbare model is ontworpen om lang mee te gaan.

Natuurlijk wilt u zich eerst degelijk informeren vooraleer u een muggenhor aankoopt. Maar dat is minder makkelijk dan het lijkt, omdat het marktaanbod bijzonder breed is. Daarbij kunnen de prijzen vaak sterk verschillen en wordt er volop met allerlei benamingen en begrippen geschermd.

Om u te helpen bij uw zoektocht, heeft Creazza een uitgebreide koopgids voor muggenhorren gepubliceerd. U leest er alles over vorm, kleuren, bedieningen, hoogte en dikte profielen, keuze gaas, opties, enzoverder.

Ga nu naar de informatiegids

Anker

[Info]

Nieuw item

Detail oprolbaar muggenraam

Hiernaast kan je een detail zien van een zijkant van een manueel bediend oprolbaar muggenraam. Hierin kan je onder andere zien dat de zijkappen uit 1 stuk gegoten aluminium is en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het muggengaas soepeler kan geleiden in de geleiders.  De onderdelen welke je hier kan zien zijn, de aangepaste geleiders en zijkap, de as met ingewerkte veer en rem met daarop de muggenhor en de onderlat met ingewerkte klik-klak bediening.

Stel hier uw oprolbaar muggenraam samen

Anker

[Detail]

Hieronder kan je de samenvatting vinden van onze startprijzen om oprolbare muggenramen te laten leveren of leveren en plaatsen met vaste prijs. (*de start prijzen zijn zonder opties, met betaling korting contant en incl. 21% met leveren en incl. 6% voor leveren en plaatsen)

Afmetingen
Startprijs leveren
Startprijs leveren en plaatsen
600 x 600
160,08 euro
432,78 euro
1000 x 1000
208,70 euro
477,46 euro
2000 x 2000
348,63 euro
606,04 euro

Maak uw gedetailleerde offerte met direct de juiste prijzen

Anker

[Prijslijst]

Online hulp

Je kan kijken naar onze instructievideo's, onze informatiegids, of u gewoon laten leiden door onze productconfigurator.

Bekijk het stappenplan

Hulp configurator

Wij kunnen ter plaatse komen om u te helpen uw product samen te stellen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen met drie mogelijke data.

Online contact formulier

Hulp bij plaatsing

Wij kunnen een plaatser langs sturen om U te helpen met plaatsen, ofwel selecteer je dit op het eind van uw bestelling ofwel vul je het contactformulier in.

Online contact formulier

Prijsaanvraag

Is onze product configurator niets voor U, dan kunnen we ook een adviseur langs sturen. Hiervoor kan je het online contactformulier invullen.

Online contact formulier

Anker

[Hulp en/of plaatsing]