'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Boek een schrijnwerker

Omdat we je de best mogelijke service te willen bieden, nemen we geen telefonische boekingen meer aan! Gelieve minstens rekening te houden met minstens 5 werkdagen wachttijd om uw data voorstellen op te geven.

Anker

[]

Anker

[]

CREAZZA beschikt over een netwerk van schrijnwerkers waar je terecht kan voor volgende diensten :

Plaatsingen en hulp bij plaatsingen

Bij CREAZZA heb je de keuze om je buitenschrijwerk te laten plaatsen of zelf te plaatsen.

Beslis je om zelf te plaatsen, maar ben je tijdens het plaatsingsparcour niet 100% zeker of wens je advies van een ervaren schrijnwerker? Dit kan. Bij CREAZZA kan je een ervaren vakman boeken. Als je niet direct besteld is er een voorschot te betalen van € 125. Dit voorschot wordt dan verrekend met uw toekomstige bestelling (indien min. € 1500).

Anker

[]

Herstellingen en deskundig advies

Ook om je bestaand buitenschrijnwerk te laten herstellen, kan je de hulp inroepen van één van onze schrijnwerkers. Alvorens de herstellingswerken te starten wordt eerst met jou overlegd. Soms is vervanging van het bestaand schrijnwerk echter wel goedkoper dan de werkuren voor herstelling te betalen. Je kan rekenen op deskundig advies van onze vaklui. Het uurtarief bedraagt 60€ ter plaatse en er is een vaste verplaatsingskost van 70€.

Anker

[]

Opmetingen of nametingen

Ben je geen handige harry en heb je geen weet hoe je de maten van je buitenschrijnwerk moet nemen? Twijfel je of je de maten wel goed hebt opgenomen? Bestel gerust je schrijnwerk met voorlopige maten en opties. In beide gevallen komt een vakman sowieso bij je langs om de juiste afmetingen van je ramen en deuren op te nemen. Zo ben je gerust dat je bestelling juist werd ingegeven in onze configurator. Waar wacht je nog op om te bestellen? Als je niet direct besteld is er een voorschot te betalen van € 125. Dit voorschot wordt dan verrekend met uw toekomstige bestelling. De opmeting voor plaatsing door onze schrijnwerkers is altijd gratis als je besteld bij ons!

Anker

[]

Tip: Upload gerust wat foto's en schetsen, zo kunnen we gerichter te werk gaan.

Boek nu een schrijnwerker

  • Upload

Anker

[]