'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
  • Stap 1 Productoverzicht
  • Stap 2 Afmetingen & opties
  • Stap 3 Kleuren & opties
  • Stap 4 Overzicht

Vliegen draaideur

Wat je moet weten over dit product

Zodra de zon begint te schijnen, zetten we graag alle ramen en deuren open om een lekkere bries in huis te creëren. Helaas krijgen insecten zo vrij spel om je woning binnen te dringen. Vooral ’s nachts is het zeer vervelend als het gezoem van muggen je wakker houdt. Een vliegendeur is dan geen overbodige luxe. Bij een schuifdeur kies je ook best voor een schuifvliegendeur, voor gewone draaideuren zijn er scharnierende vliegendeuren. Stel nu jouw vliegendeuren samen met onze handige configurator.

Reviews

Onze muggendraaideuren hebben een verfijnd en discreet design, geen drempel, een optimale sluiting dankzij de magneetband over de gehele hoogte van de deur en zijn extra stevig door de geëxtrudeerde profielen met ingewerkte versterkingen van de hoeken.

Natuurlijk wilt u zich eerst degelijk informeren vooraleer u een muggenhor aankoopt. Maar dat is minder makkelijk dan het lijkt, omdat het marktaanbod bijzonder breed is. Daarbij kunnen de prijzen vaak sterk verschillen en wordt er volop met allerlei benamingen en begrippen geschermd.

Om u te helpen bij uw zoektocht, heeft Creazza een uitgebreide koopgids voor muggenhorren gepubliceerd. U leest er alles over vorm, kleuren, bedieningen, hoogte en dikte profielen, keuze gaas, opties, enzoverder.

Ga nu naar de informatiegids

Anker

[Info]

Hieronder kan je de samenvatting vinden van onze startprijzen om draaibare vliegendeuren te laten leveren of leveren en plaatsen met vaste prijs. (*de start prijzen zijn zonder opties, met betaling korting contant en incl. 21% met leveren en incl. 6% voor leveren en plaatsen)

Afmetingen
Startprijs leveren
Startprijs leveren en plaatsen
750 x 2000
316.37 euro
664.93 euro
1250 x 2250
332.19 euro
681.55 euro
1400 x 2250
366.23 euro
717.29 euro
1400 x 2750
457.79 euro
813.43 euro

Maak uw gedetailleerde offerte met direct de juiste prijzen

Anker

[Prijslijst]

Online hulp

Je kan kijken naar onze instructievideo's, onze informatiegids, of u gewoon laten leiden door onze productconfigurator.

Bekijk het stappenplan

Hulp configurator

Wij kunnen ter plaatse komen om u te helpen uw product samen te stellen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen met drie mogelijke data.

Online contact formulier

Hulp bij plaatsing

Wij kunnen een plaatser langs sturen om U te helpen met plaatsen, ofwel selecteer je dit op het eind van uw bestelling ofwel vul je het contactformulier in.

Online contact formulier

Prijsaanvraag

Is onze product configurator niets voor U, dan kunnen we ook een adviseur langs sturen. Hiervoor kan je het online contactformulier invullen.

Online contact formulier

Anker

[Hulp en/of plaatsing]