'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
Boek een vakman YouTube

Zonwering

De voordelen van zonwering

  • Hét grote voordeel van zonwering vind je terug in de benaming zelf: het weert de zon en beschermt je zo tegen schadelijke uv-stralen en een verzengende hitte, zowel binnen als buiten.
  • Zonwering staat naast temperatuurregeling ook in voor het behoud van privacy. Zeker elektrische screens houden pottenkijkers buiten terwijl jij wel het buitengevoel behoudt.
  • Zonwering werkt ook energiebesparend. Doordat zonwering de warmte buitenhoudt in de zomer, hoef je je airconditioning veel minder of zelfs helemaal niet in te schakelen. In de winter klap je de zonwering dan in en laat je de winterzon lekker binnen om je woning op te warmen. Je energierekening zal je dankbaar zijn.
  • Te veel licht kan best vervelend zijn. Denk maar aan een te hoge lichtinval op je computer- of tv-scherm. Met zonwering regel je heel makkelijk zelf de lichtinval zodat je geconcentreerd kan werken of van een leuke film kan genieten.
Anker

[]

Terraszonwering

Outdoor living is een booming business. Loungesets, eettafels of zelfs een volledige buitenkeuken winnen aan populariteit op het terras. De tuin wordt een verlengstuk van je woning en met behulp van warmte-elementen kan je zo ook in de winter van een heerlijke barbecue genieten. Toch kan het ook in België snikheet worden onder de brandende zomerzon. Met terraszonwering geniet je bij felle zon van welverdiende schaduw en je beschermt jezelf tegen schadelijke uv-straling. Komt er regen na de zonneschijn? Geen probleem voor de waterbestendige doeken bij terraszonwering.

MEER INFO

Terraszonwering
Anker

[]

Zonnescherm

Zonnescherm

Op een zonnige dag zijn we het liefst de hele dag buiten om te barbecueën, een boek te lezen of een dutje te doen. Wil jij ook heerlijk genieten op je terras, balkon of zelfs binnen achter het raam? Bepaal dan zelf de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur met een zonnescherm. Dit type zonwering wordt ook wel zonnetent of knikarmscherm genoemd. Het doek van een zonnescherm houdt uv-straling perfect tegen. Naarmate de zon vordert aan de hemel, kan je je zonwering makkelijk zelf regelen. De maximale diepte van de Creazza-zonneschermen is maar liefst 4 meter, waardoor je eenvoudig de zon tegenhoudt.

MEER INFO

Anker

[]

Verandazonwering

In een veranda is het vaak heerlijk toeven. Dankzij de grote glaspartijen is het de perfecte overgang naar je tuin. Denk het aluminium- of pvc-skelet even weg en je waant je in de tuin, terwijl je nog steeds beschermd bent tegen regen en koude. Maar door de zon kan het ook stevig opwarmen in je veranda, niet alleen in de zomer maar bij een heldere hemel ook in de winter. De grote glaspartijen zorgen namelijk voor een serre-effect met ondraaglijke temperaturen tot gevolg. Dankzij gespecialiseerde zonwering voor veranda’s en pergola’s geniet je ook bij felle zon van het heerlijke buitengevoel. De zonwerende doeken zorgen voor de nodige schaduw en laten je zelf de temperatuur bepalen.

MEER INFO

Verandazonwering
Anker

[]

Zonnescreen

Zonnescreen

Rolluiken komen niet alleen ’s nachts van pas. Ook overdag kunnen ze best handig zijn als zonwering. Ze houden namelijk ook het zonlicht tegen. Het nadeel is dat je dan niet meer van binnen naar buiten kan kijken. Verticale zonnescreens voor buiten vormen dan de oplossing. Met een strakke compacte vormgeving geven ze je ramen en gevel een moderne uitstraling én houden ze de felle zonnestralen tegen. Zo blijft de temperatuur binnenshuis aangenaam en kan je van een goede nachtrust genieten of geconcentreerd werken. Een screen als zonwering geeft je privacy zonder dat je het contact met de buitenwereld verliest. Wil je je woning toch verduisteren? Dan kies je voor een screen met verduisterende doek.

MEER INFO

Anker

[]

Zonwering powered by Somfy

Voor de aandrijving van Creazza-zonweringen doen we een beroep op de motoren van het Franse topmerk Somfy. Dankzij deze duurzame motoren bedien je heel eenvoudig je elektrische screens, knikarmschermen, terras- of verandazonwering. De motoren zijn steeds van topkwaliteit en verzekeren een praktische bediening. Somfy heeft stijlvolle afstandsbedieningen en schakelaars in haar gamma. Daarnaast kan je zelfs kiezen voor bediening met de smartphone of een uitrusting met zon- en/of windsensoren. Zo kan je er met een gerust gemoed op uit én kan je ervan op aan dat je terras, veranda of woning geen bakoven wordt.

Anker

[]

Kwalitatieve doeken van Dickson Orchestra, Serge Ferrari of Mermet

De kwaliteit van zonwering staat of valt met de kwaliteit van de doeken. Dit zit alvast meer dan goed bij Creazza dankzij de samenwerking met gerenommeerde topmerken Dickson Orchestra, Serge Ferrari en Mermet. Deze duurzame zonwerende doeken bieden uitzonderlijke bescherming tegen de felle stralen van de zon met een filtering van wel 95%. Bovendien houden deze zonweringdoeken 90 tot 100% van de uv-straling tegen. Goed voor huid én meubilair dus. Onze zonwerende doeken zijn beschikbaar in de meest gevraagde neutrale kleuren (in de prijs inbegrepen) en het volledige gamma RAL-kleuren (kleine meerprijs).

Anker

[]

De Creazza-waarden

Belgische A-kwaliteit

Wij kiezen resoluut voor een volledig Belgische productie met de allerbeste materialen en een pijlsnelle service.

7 jaar garantie

Dankzij de uitstekende kwaliteit en de strenge testcriteria kunnen we je maar liefst 7 jaar garantie aanbieden.

Voortreffelijke support

De Creazza-experts zijn steeds bereikbaar via mail of telefoon voor al jouw vragen.

De beste kwaliteit en beste prijs

Creazza staat garant voor de beste prijs én gratis levering. Wij zijn een onafhankelijk platform dat groothandelsprijzen hanteert.

Anker

[]

Jouw zonwering op maat online bestellen

Ben je op zoek naar de ideale oplossing om je te beschermen tegen de zon? Twijfel niet langer en kies voor zonwering van Creazza. Met de slimme configurator stel je zelf jouw perfecte zonwering samen, steeds met de hoogste kwaliteit, aan de laagste prijzen én met 7 jaar garantie.

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN EXPERT

Anker

[]