'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
Boek een vakman YouTube

Automatisatie rolluik

Oudere rolluiken met een lint (manuele bediening) kan u automatiseren door ze uit te rusten met een buismotor. Deze motor wordt in de as van het rolluik aangebracht en is na de installatie niet meer zichtbaar. Nadien kan het rolluik worden bediend door middel van een afstandsbediening, bekabeld of een draadloze schakelaar en/of via een smartphone, tablet of domoticasysteem.

Voor de automatisatie van zijn rolluiken, werkt Creazza samen met de toonaangevende producent en specialist Somfy. Somfy is expert op het gebied van sensoren, motoren en bedieningen voor zonweringen en rolluiken. De Somfy-buismotor waarmee Creazza uw rolluik kan uitrusten vergroot uw dagelijks comfort. De slimme motor heeft een lange levensduur en een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zult u versteld staan van zijn energiezuinigheid, compactheid en geruisloosheid. Somfy is compatibel met zo wat elk type rolluik. Wilt u uw huidig rolluik met lint uitrusten met een elektrische bediening? Dat kan eenvoudig met een motor van Somfy!

U kan er dus voor kiezen uw bestaand rolluik te optimaliseren met een buismotor. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een volledig nieuw rolluik. De levensduur is dan een flink stuk hoger en eventueel kunt u dan ook kiezen voor een rolluik op zonne-energie of solar rolluik. Op die manier geniet u van het gemak en de voordelen van een elektrisch rolluik, zonder dat u daar kabels voor hoeft aan te leggen.

Ik wil mijn rolluik laten automatiseren

Anker

[]

Startplaatsen Creazza netwerk

Rolluik automatiseren

We hebben een netwerk aan plaatsers ter beschikking over gans Vlaanderen die uw rolluik kunnen automatiseren. Soms is het goedkoper om uw rolluik te vernieuwen in plaats van werkuren voor automatisatie te betalen. Na de automatisatie zit u nog steeds met een oud rolluik met enkel een nieuwe bediening.

Voor deze plaatsers staat Creazza garant! Indien onderdelen op maat vervangen worden, zal dit gebeuren aan de prijzen op onze website.

Hieronder vindt u de prijzen om rolluiken te automatiseren. (excl. btw)

Verplaatsingskosten
Werkuren
Materiaal
70 euro in Vlaanderen
60 euro / uur
2 tot 235 euro

Afspraak maken

Anker

[Rolluik automatiseren]

4 belangrijkste redenen om te kiezen voor CREAZZA rolluiken

1

U krijgt 5j. garantie op rolluiken en 7j op Somfy rolluik motoren.

Garantie Creazza rolluiken

2

Elektrische Creazza rolluiken hebben standaard een ophefbeveiliging.

Diefstalbeveiliging rolluiken

3

Creazza rolluiken op zonne-energie - net als elektrisch, zonder kabels.

Rolluik op zonne-energie

4

Onze rolluiken en rolluikkasten zijn verkrijgbaar in een vele RAL-kleuren

Kleuren rolluikblad en rolluikkast
Anker

[]