'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Troeven Creazza

Creazza huis

CREAZZA is een onafhankelijk bestelplatform en online groothandel waar je buitenschrijnwerk op maat kan kopen aan fabrieksprijzen met kwaliteitsgarantie. Wat CREAZZA bijzonder maakt, is dat je er niet alleen terecht kan voor een breed assortiment hoogwaardige maatproducten, maar je ook een beroep kan doen op onze gespecialiseerde opmeet- en installatiediensten.

Anker

[]

Ontdek hieronder onze troeven

Troef 1: Laagste prijs kwaliteit garantie

Creazza slaagt er keer op keer in om hoogwaardige merkproducten tegen de laagste prijs aan te bieden. Meestal zijn onze producten zelfs goedkoper dan de adviesprijzen van de fabrikant.

Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Laagste prijs kwaliteit garantie
Anker

[Laagste prijs kwaliteitsgarantie]

Geautomatiseerd aankoopplatform

Doordat wij een geautomatiseerd aankoopplatform hebben uitgewerkt voor iedereen die buitenschrijnwerk wil bestellen, hebben we gezorgd dat we de beste prijs/kwaliteit kunnen aanbieden op de markt. Alle producten kunnen op dezelfde manier besteld worden. Dit zorgt voor meer voordelen dan als je rechtstreeks allerlei fabrikanten met elk hun specifieke wensen gaat contacteren.

Dit alles gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring op het vlak van schrijnwerk.

Anker

[]

Grote aantallen

CREAZZA heeft een enorme afzetmarkt gecreëerd voor de nationale productiebedrijven van schrijnwerk waardoor we scherpe aankoopcondities hebben en lage prijzen kunnen garanderen.

Anker

[]

Rechtstreeks contact met fabrikant

Wij werken rechtstreeks voor de fabrikanten van A-merken. Dure tussenschakels zoals distributeurs en winkels worden daarbij uitgeschakeld. Dit resulteert in minder kosten en dus beduidend lagere prijzen

Anker

[]

Uniek aankooptraject

Onze unieke configuratie en calculatie zorgt voor een bijzonder efficiënt en gestroomlijnd aankooptraject. Zo besparen we heel wat werkuren en daar kan jij als klant enkel voordeel uithalen.

Wij werken niet met winkels of showrooms waardoor we flink wat kosten besparen. Denk maar aan personeel, verwarming, elektriciteit, huishuur, enzoverder. Ook dat leidt weer tot lagere prijzen.

Anker

[]

Tot 7 jaar garantie

Troef 2: tot 7 jaar garantie

Bij Creazza krijg je gemiddeld 5 jaar garantie op je producten en geven wij 7 jaar garantie op de Somfy sturingen.

Wij geven steeds 2 jaar extra garantie op de standaard fabrieksgarantie, net om duidelijk aan te tonen dat onze assemblage en "onzichtbare" stukken in uw geassembleerd product van betere kwaliteit zijn.

Bekijk per product alle mogelijkheden om uw garantieperiode te verlengen.

Anker

[tot 7 jaar garantie]

Troef 3: Belgische productie

Belgische productie
Anker

[Belgische productie]

Eigen productielijnen

Alle productie van CREAZZA is 100% Belgisch. CREAZZA loopt zelf in de Belgische fabrieken om de productieprocessen te bekijken en af te stemmen op de noden van haar klanten. Door de grote productieafnames hebben onze fabrikanten aparte productielijnen opgezet voor CREAZZA. Zo zorgen wij er steeds voor dat de meeste zaken reeds voorbereid zijn vanuit de fabriek.

Anker

[]

Productielijn op maat van de klant

Doordat we perfect weten wat onze klant wil en heel wat technische bagage hebben binnen ons team, kunnen we ervoor zorgen dat de productlijnen zorgvuldig zijn afgestemd op de noden van onze klanten.

Anker

[]

Schrijnwerk netwerk Vlaanderen

Troef 4: Schrijnwerknetwerk Vlaanderen

CREAZZA beschikt over een netwerk van schrijnwerkers over gans Vlaanderen waar je terecht kan voor volgende diensten :

  • advies, ook ter plaatse
  • opmeting door uitvoerende schrijnwerker
  • plaatsing enkel na bezoek van schrijnwerker
  • herstelling met lange termijn visie

Boek een schrijnweker

Anker

[]