Veer bediend voorzetrolluik

€ 577,44 incl. BTW

Wat je moet weten over dit product

Standaard is dit voorzetrolluik met veerasbediening uitgerust met

  • een aluminium rolluikkast
    • Klik hieronder voor een detail van de onderdelen 
  • pvc of aluminium rolluiklamellen (afhankelijk van de afmetingen)
  • ingewerkt slot en handvaten
  • aluminium geleiders met ingewerkte gummi

Dit rolluikgeheel wordt GRATIS geleverd in een stevige en op maat gemaakte kartonnen doos waardoor uw rolluik maximaal beveiligd zit totdat u deze nodig heeft.

Vele opties mogelijk: vorm rolluikbak, kleur lamellen, rolluikbak en geleiders, type rolluiklamel en rolluikgeleiders, afwerking onderaan geleiders ...  - zie hieronder voor alle opties!

breedte (650mm - 3000mm)

Je kan de breedte ingeven van ofwel het voorzetrolluik ofwel de afmeting tussen de muurals je de rolluik dan op of tussen de muur wil plaatsen kan je straks kiezen. 

Bij plaatsing in de muur voorzien wij dan 10mm speling en bij plaatsing op de muur tellen wij bij uw afmetingen 2 maal de breedte van de geleiders en 1 maal de hoogte van de kast bij.

mm (65 cm)
hoogte (450mm - 3000mm)

Hier kan je de hoogte ingeven van ofwel het voorzetrolluik ofwel de hoogte van dorpel tot linteau, als je de rolluik dan op of tussen de muur wil plaatsen kan je straks kiezen. 

Bij plaatsing in de muur voorzien wij dan 10mm speling in de breedte, geen speling in de hoogte omdat dit gemakkelijk aan te passen is en bij plaatsing op de muur tellen wij bij uw afmetingen 2 maal de breedte van de geleiders en 1 maal de hoogte van de kast bij (deze hoogte kan verschillen nalv alle in te geven specificaties).

mm (45 cm)
Interpretatie afmetingen hierboven

Hier krijg je nog de keuze om de ingegeven afmetingen anders te interpreteren;

1. De ingegeven afmetingen zijn de productiematen - de breedte is de volledige breedte incl. geleiders - de hoogte is incl. de kast en geleiders

2. De ingegeven afmetingen zijn de dagmaten en het rolluik moet daarin passen - de ingegeven breedte minderen wij met 10mm zodat je langs beide kanten minstens een 5mm speling hebt om het rolluik op te kaleren - de hoogte passen wij niet aan.

3. De ingegeven afmetingen zijn de dagmaten en het rolluik moet op de gevel (over deze dagopening) geplaatst worden - de breedte passen wij aan met de breedte van de geleiders - de hoogte passen wij aan met de uiteindelijke hoogte van de rolluikkast (de rolluikkast wordt automatisch berekend door de volgende in te geven parameters in deze configurator).

Kleur lamellen

Onze producten worden volgens de norm Qualite Marine voorbewerkt, dwz een beitsafdracht van 1.5 gr/m² en in een 2de stap een zure beitsoplossing. Daarna worden onze aluminium producten bewerkt met een poedercoating waarbij de poederdeeltjes een positieve lading krijgen van zodra deze uit het pistool komen en na het doorlopen van het magnetisch veld komen de poederdeeltjes op het product met een dikte van 60 tot 90 micron. Deze dikte biedt de hoogste meerwaarde op de markt tegen filiforme corrosie (deze corrosie komt het meest voor in de kustgebieden). Na het poederlakken gaat het aluminium naar de moffeloven, waarbij de verflaag sterker wordt en minder snel beschadigd dan een standaard gebruikte natlaklaag.

Kleur rolluikbak, geleiders en onderlat

Onze producten worden volgens de norm Qualite Marine voorbewerkt, dwz een beitsafdracht van 1.5 gr/m² en in een 2de stap een zure beitsoplossing. Daarna worden onze aluminium producten bewerkt met een poedercoating waarbij de poederdeeltjes een positieve lading krijgen van zodra deze uit het pistool komen en na het doorlopen van het magnetisch veld komen de poederdeeltjes op het product met een dikte van 60 tot 90 micron. Deze dikte biedt de hoogste meerwaarde op de markt tegen filiforme corrosie (deze corrosie komt het meest voor in de kustgebieden). Na het poederlakken gaat het aluminium naar de moffeloven, waarbij de verflaag sterker wordt en minder snel beschadigd dan een standaard gebruikte natlaklaag.

Kleur slotplaat en handvatten
Hoogte ingewerkt slot (per 10) (200mm - 2000mm)

Er zit steeds een slot ingewerkt in het midden van de lamel met 2 sleutels. Deze maat is steeds naar benadering, we zorgen dat deze steeds in het midden van de slotlamel zit.

Prijsberekening
  • Basisprijs (breedte: 650 x hoogte: 450) € 477,22
TOTAAL
  • € 477,22 excl. BTW
  • € 577,44 incl. BTW
22 WERKdagen
650mm 450mm
render render render render