'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
Boek een vakman YouTube

Voorzetrolluiken

Ga je de voorzetrolluiken zelf of laten plaatsen ?

Ik ga zelf plaatsen
  • Goedkoopste oplossing met topkwaliteit
  • Eenvoudig online ontwerpen en bestellen
  • Optioneel: opmeting en/of enkele werkuren ter plaatse door vakman

Stel hier uw voorzetrolluik samen

Ik ga laten plaatsen
  • Nationaal verspreid netwerk van vakmannen
  • Geen verkopers maar vakmannen die analyseren, opmeten en afspreken!
  • Altijd een vaste prijs - geen verassingen achteraf

Maak nu uw offerte om te laten plaatsen

Om voorzetrolluiken zo goed mogelijk te laten opnemen in het uitzicht van de volledige woning kan er geopteerd worden om een passende vorm te kiezen alsook de rolluikkast, rolluikgeleiders als de onderlat in hetzelfde kleur als het andere schrijnwerk te laten uitvoeren. Deze drie onderdelen zullen zichtbaar zijn indien het rolluik opgetrokken is. Ook de rolluiklamellen of rolluikblad kan ook in verschillende kleuren gekozen worden.

Voorzetrolluiken kunnen op eender welke woning aangebracht worden, op gelijk welk moment. De rolluikkast kan naar keuze op de gevel boven de raamopening worden geplaatst of tegen het raam aan.

Het voordeel van een rolluikkast die tegen het raam wordt geplaatst, is dat deze grotendeels weggeborgen zit in de gevel en dus minder opvalt. Het nadeel is dat de rolluikkast bovenaan een stukje voor het glas komt, waardoor er wat minder licht in het interieur binnenstroomt.

Als de rolluikkast op de gevel wordt geplaatst, is deze wat minder onopvallend, en gemakkelijker te plaatsen afhankelijk van de sturing.

Bekijk de vele optiemogelijkheden bij Creazza rolluiken.

Bekijk hier onze realisaties

Anker

[Voorzetrolluiken]

Hoe gebruik je de Creazza website?

1. Neem de afmetingen van uw muur of raam waar je iets wil

2. Volg de instructies in de handleiding hiernaast!

3. Ben je zeker van uw product en keuze, maak dan een afspraak!

4. Wij komen GRATIS langs en helpen u de bestelling in te geven.

Creëer nu uw rolluik.

Anker

[Handleiding Creazza website]

Startplaatsen Creazza netwerk

Rolluik herstellen

We hebben een netwerk aan plaatsers ter beschikking over gans Vlaanderen die uw rolluik kunnen komen herstellen. Soms is het goedkoper om uw rolluik te vernieuwen in plaats van werkuren voor herstelling te betalen. Na de herstelling zit U nog steeds met een oud rolluik met eventueel enkele nieuwe onderdelen.

Voor deze plaatsers staat Creazza garant! Indien onderdelen op maat vervangen worden, zal dit gebeuren aan de prijzen op onze website.

Hieronder de vaste prijzen voor rolluiken te vervangen. (excl. btw)

Verplaatsingskosten
Werkuren
Materiaal
70 euro in Vlaanderen
60 euro / uur
2 tot 235 euro

Maak nu direct een afspraak met een plaatser.

Anker

[Herstellen]

Natuurlijk wilt u zich eerst degelijk informeren vooraleer u zomaar een nieuw rolluik aankoopt. Maar dat is minder makkelijk dan het lijkt, omdat het marktaanbod bijzonder breed is. Daarbij kunnen de prijzen vaak sterk verschillen en wordt er volop met allerlei benamingen en begrippen geschermd. Hieronder alvast een Creazza selectie aan kwaliteitsvolle rolluiken of rolluikonderdelen die nog volledig op maat kunnen samen gesteld worden na de keuze van het type rolluik.

Om u te helpen bij uw zoektocht, heeft Creazza een uitgebreide koopgids voor rolluiken gepubliceerd. U leest er alles over vorm, kleuren, bedieningen, hoogte en dikte rolluiklamellen, onderlat, geleiders, enzoverder.

Ga nu naar de informatiegids

Anker

[Informatiegids]

4 hoofdredenen om te kiezen voor CREAZZA

1

Beste kwaliteits / prijs verhouding op de markt

Creazza steeds de beste prijs

2

Geen druk van verkopers - word nu zelf verkoper

Ongeziene Creazza vrijheid

3

U kan zelf offertes en vergelijkingen maken

Zoveel offertes U wilt

4

Creazza kan U steeds ter hulp schieten

Creazza hulp steeds mogelijk
Anker

[Creazza garanties]

Online hulp

Je kan kijken naar onze instructievideo's, onze informatiegids, of u gewoon laten leiden door onze productconfigurator.

Bekijk het stappenplan

Hulp configurator

Wij kunnen ter plaatse komen om u te helpen uw product samen te stellen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen met drie mogelijke data.

Online contact formulier

Hulp bij plaatsing

Wij kunnen een plaatser langs sturen om U te helpen met plaatsen, ofwel selecteer je dit op het eind van uw bestelling ofwel vul je het contactformulier in.

Online contact formulier

Prijsaanvraag

Is onze product configurator niets voor U, dan kunnen we ook een adviseur langs sturen. Hiervoor kan je het online contactformulier invullen.

Online contact formulier

Anker

[Hulp en/of plaatsing]

Onderdelen voorzetrolluik lintbediend

Onderdelen voorzetrolluik - lintbediening

Hiernaast kan je een detail zien van een zijkant van een voorzetrolluik met lintbediening. Hierin kan je onder andere zien dat de zijkap uit 1 stuk gegoten aluminium is en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het rolluikblad soepeler kan geleiden naar de geleiders. De onderdelen dat je hier kan zien zijn, opbouw lintoproller, lint, lint geleider, lintschijf, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montage plaat, extra geleidersvoet, as met asprop, stalen rollager, pinpot en tal van inox vijzen.

Stel hier uw voorzetrolluik met lintbediening samen

Anker

[Detail lint voorzetrolluik]

Onderdelen voorzetrolluik - stangbediend

Hiernaast kan je een detail zien van een zijkant van een stangbediend voorzetrolluik. Hierin kan je onder andere zien dat de zijkap uit 1 stuk gegoten aluminium is en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het rolluikblad soepeler kan geleiden naar de geleiders. De onderdelen dat je hier kan zien zijn, stangschijf, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montage plaat, extra geleidersvoet, pinpot met stalen verval en tal van inox vijzen.

Stel hier uw voorzetrolluik met stangbediening samen

Onderdelen voorzetrolluik stangbediend
Anker

[Detail stang voorzetrolluik]

Onderdelen voorzetrolluik veeras

Onderdelen voorzetrolluik - met veeras

Hiernaast kan je een detail zien van een zijkant van een voorzetrolluik met veeras. Hierin kan je onder andere zien dat de veer op een as gemonteerd is waardoor je steeds de krachten van de veer voelt zowel bij het neerlaten als het omhoog halen van het rolluik. De onderdelen dat je hier kan zien zijn, stalen veerbeugel, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montage plaat, extra geleidersvoet, opgerolde stalen veer, stalen verval en tal van inox vijzen.

Bestel hier uw voorzetrolluik met veeras

Anker

[Detail veeras voorzetrolluik]

Onderdelen voorzetrolluik met motor

Hiernaast kan je een detail zien van een zijkant van een voorzetrolluik met Somfy buismotor. Hierin kan je onder andere zien dat de Somfy motor en bekabeling extra beveiligd zijn door een extra stalen zijkap. De onderdelen dat je hier kan zien zijn, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montage plaat, extra geleidersvoet, Somfy buismotor met motorsteun, motorwiel, asprop motor en tal van inox vijzen.

Bestel hier uw voorzetrolluik met motor

Onderdelen voorzetrolluik met motor
Anker

[Detail motor voorzetrolluik]

Detail voorzetrolluik met ingebouwd muggehor

Onderdelen voorzetrolluik met ingewerkt muggehor

Hiernaast kan je een detail zien van een zijkant van een manueel voorzetrolluik met ingewerkt muggehor. Hierin kan je onder andere zien dat de zijkap uit 1 stuk gegoten aluminium is en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het rolluikblad soepeler kan geleiden naar de geleiders.  De onderdelen welke je hier kan zien zijn, de aangepaste geleiders en zijkap met extra stalen montageplaat, de as met ingewerkte veer en rem met daarop de muggehor en de bevestigings klipsen. De onderdelen dat je hier niet kan zien zijn, opbouw lintoproller, lint, lint geleider, lintschijf, extra geleidersvoet, as met asprop, stalen rollager, pinpot en tal van inox vijzen.

Stel hier uw voorzetrolluik met muggehor samen

Anker

[Detail voorzetrolluik met muggenhor]

Creazza heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in bouwmaterialen op maat. De rolluikonderdelen die je bij ons kan bestellen (met of zonder plaatsing) zijn de rolluiklamellen op de mm nauwkeurig en de elektrische rolluikbediening, in onze webconfigurator zorgen wij ervoor als je de hoogte en breedte ingeeft van uw bestaand rolluik dat wij u de juiste materialen gaan aanleveren.

Wij zijn van oordeel dat je best een groot deel ofwel volledig vernieuwt, er is een grote kans indien je een klein onderdeel vervangt dat er op korte termijn terug een ander rolluikonderdeel zal stuk gaan. Het is trouwens in de meeste gevallen een arbeidsintensieve job om een rolluik te demonteren en terug te monteren. Daarom vinden wij dat je deze job best tot een minimum beperkt door een grondige herstelling of volledige vernieuwing toe te passen.

Lees hier de infogids van rolluiken

Anker

[Info Creazza]