'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
 • Stap 1 Productoverzicht
 • Stap 2 Technische opties
 • Stap 3 Bediening & opties
 • Stap 4 Overzicht

Rolluik motor set voor rolluik

Wat u moet weten over dit product

Standaard is deze rolluikmotorset voor rolluiken uitgerust met

 • Somfy motor met schakelaar
  • detail van de onderdelen hierin vindt u hieronder
  • zwaarste rolluikblad als referentie om motorsterkte te berekenen
  • in stalen as met adaptiestukken en muursteun
 • Verstelbare stalen pinpot en rollager in steun
 • Ophangveren volgens afmetingen

Dit rolluikonderdeel wordt deels geassembleerd en GRATIS geleverd.

Vele opties mogelijk - zie hieronder!

Reviews

Deze motor set voor inbouwrolluik laat toe dat we u alle onderdelen op maat aanleveren van uw noden. Door uw afmetingen in te geven, weten wij welke zaken u nodig hebt. De Somfy motor in de op maat gemaakte as zorgt voor een geruisloze en stabiele bediening. Door deze bediening gaat het rolluik met dezelfde snelheid naar boven en beneden waardoor u langer kan genieten van alle voordelen van een rolluik. Door de exclusieve samenwerking met Somfy, kan Creazza u een garantie periode van 7 jaar aanbieden.

Somfy is dé specialist op het vlak van motoren, sensors en bedieningen voor zonweringen en rolluiken. De slimme motoren van Somfy, ook wel buismotoren genoemd, kunnen het dagelijks comfort in uw woning aanzienlijk vergroten.

Deze hoogwaardige motoren hebben een bijzonder lange levensduur. Ook zijn ze energiezuinig, compact en geluidsarm. Bovendien zijn ze uitgerust met obstakel-detectie: de motor zal onmiddellijk stoppen wanneer er een voorwerp of obstakel gedetecteerd wordt bij het neerlaten van het rolluik. Daarnaast zijn inbouw- en opbouwrolluiken met Somfy motor bestand tegen forceren. Hierdoor geniet u van een verhoogde veiligheid in uw woning. Vorst? Ook daartegen bent u beschermd. De motor van uw rolluik stopt meteen wanneer de lamellen bevroren zijn. Hierdoor hebben uw elektrische rolluiken een langere levensduur en lopen ze minder kans op schade.

Naar de product configurator

Anker

[Info]

Onderdelen inbouwrolluik met motor

Hiernaast kan je een detail zien van een inbouwrolluik met Somfy buismotor in zijn geheel. Hierin kan je onder andere zien dat de pinpot langs de andere zijde van de motor een verstelbare is zodat je de plaatsing veel gemakkelijker kan uitvoeren. De onderdelen dat je hier kan zien zijn, Somfy buismotor met muursteun, motorwiel, asprop motor, verstelbare pinpot, rollager en muursteun, stalen rolluikas, rolluikblad met ophangveren en eindstoppen.

Stel hier uw inbouwrolluik met motor samen

Onderdelen inbouwrolluik met motor
Anker

[Detail]

Hieronder kan je de samenvatting vinden van onze startprijzen om voorzetrolluiken met lintbediening te laten leveren of leveren en plaatsen met vaste prijs. (*de start prijzen zijn zonder opties, met betaling korting contant en incl. 21% met leveren en incl. 6% voor leveren en plaatsen)

Afmetingen
Startprijs leveren
Startprijs leveren en plaatsen
1000 x 1000
131,45 euro
412,41 euro
1500 x 1500
176,84 euro
454,16 euro
1500 x 1000
219,40 euro
493,31 euro

Maak uw gedetailleerde offerte met direct de juiste prijzen

Anker

[Prijslijst]

Startplaatsen Creazza netwerk

Rolluik herstellen

We hebben een netwerk aan plaatsers ter beschikking over gans Vlaanderen die uw rolluik kunnen komen herstellen. Soms is het goedkoper om uw rolluik te vernieuwen in plaats van werkuren voor herstelling te betalen. Na de herstelling zit U nog steeds met een oud rolluik met eventueel enkele nieuwe onderdelen.

Voor deze plaatsers staat Creazza garant! Indien onderdelen op maat vervangen worden, zal dit gebeuren aan de prijzen op onze website.

Hieronder de vaste prijzen voor rolluiken te vervangen. (excl. btw)

Verplaatsingskosten
Werkuren
Materiaal
70 euro in Vlaanderen
60 euro / uur
2 tot 235 euro

Maak nu direct een afspraak met een plaatser.

Anker

[Herstellen]

Online hulp

Je kan kijken naar onze instructievideo's, onze informatiegids, of u gewoon laten leiden door onze productconfigurator.

Bekijk het stappenplan

Hulp configurator

Wij kunnen ter plaatse komen om u te helpen uw product samen te stellen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen met drie mogelijke data.

Online contact formulier

Hulp bij plaatsing

Wij kunnen een plaatser langs sturen om U te helpen met plaatsen, ofwel selecteer je dit op het eind van uw bestelling ofwel vul je het contactformulier in.

Online contact formulier

Prijsaanvraag

Is onze product configurator niets voor U, dan kunnen we ook een adviseur langs sturen. Hiervoor kan je het online contactformulier invullen.

Online contact formulier

Anker

[Hulp en/of plaatsing]