'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Creazza dakvensterrolluik

Roto dakvenster logo
Logo Fakro dakvensters
Anker

[]

Naast Velux krijgen we ook te maken in Vlaanderen met minder bekende merken van dakvensters waar we met onze r&d afdeling nu ook voor rolluiken voor ontwikkeld hebben. Deze hebben we reeds een paar jaar geplaatst en kunnen nu met een gerust hart ook verdeeld worden door ons met onze gekende lange garantieperiode van 5 jaar. Onze Creazza dakvensterrolluiken zijn steeds uitgerust met een zonnepaneel, een sturingskast met oplaadbare batterijen, een afstandsbediening en een frame en rolluikblad speciaal ontworpen zodat dit zo klein mogelijke oproldiameter heeft en zoveel als mogelijk afsluit (van 80% tot 90% - afhankelijk van merk / bouwjaar / type)

Vul hier uw formulier in voor uw prijsaanvraag

Anker

[]

Knikbaar Creazza dakvensterrolluik

Knikbare rolluikgeleider

Uw dakvenster kan je blijven gebruiken zoals vroeger, met een open dakvensterrolluik kan je uw dakvenster blijven kantelen. Met een gesloten dakvensterrolluik kan dit niet.

Anker

[]

Dakvensterrolluik op zonne energie

Alle dakvensterrolluiken rusten wij uit met zonne paneel omdat dit zorgt voor een gemakkelijke en 100% waterdichte plaatsing. Met een dakvensterrolluik op zonne energie hoeven wij geen boringen te doen om naar binnen te komen en stroom af te takken. Er is enkel een extra batterij- en sturingskastje dat wij onder de dakpannen schuiven. Zo hebben we kunnen zorgen dat je een zo klein mogelijke rolkast hebt.

Creazza dakvensterrolluik op zonne energie
Anker

[]

3 Creazza dakvensterrolluiken op één dakvlak
Gesloten Creazza dakvensterrolluik
Anker

[]

Voor 85% verduisterend
2 Creazza dakvensterrolluiken op één dakvlak
Anker

[]

Creazza dakvensterrolluik
Half gesloten Creazza dakvensterrolluik
Anker

[]