'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Inbouwrolluiken

Wat is de prijs van inbouwrolluiken?

Vooraleer u overgaat tot de aankoop van inbouwrolluiken, wil u natuurlijk weten hoeveel u dit gaat kosten. Bovenaan vindt u de vanaf-prijzen voor onze elektrische en manueel bediende rolluiken. U kunt de exacte prijs van de door u gekozen inbouwrolluiken zelf berekenen via onze handige online product configurator. U duidt hieronder aan van welk type inbouwrolluik u de prijs wil berekenen. Afhankelijk van het type, geeft u vervolgens de breedte en de hoogte van de rolluiklamellen in, de RAL-kleur van de lamellen, de kleur van de alu onderlat, het type afstandssturing, het type afstandsbediening, de kleur van de slotplaat en de handvatten …

Anker

[]

Inbouwrolluiken worden ingebouwd in een daartoe voorziene ruimte boven uw ramen. Dit is enkel mogelijk als de ruimte voorzien was tijdens de bouw van uw huis. Als dat niet het geval is, dient u te kiezen voor voorzetrolluiken. Aan de buitenzijde is de rolluikkast niet zichtbaar, omdat deze verborgen zit achter de gevelsteen. Ook aan de binnenzijde kan de rolluikkast zonder veel moeite aan het zicht worden onttrokken.

Inbouwrolluik is de verzamelnaam voor zowel de bediening of sturing en de rolluiklamellen.

De bedieningen welke mogelijk zijn bij inbouwrolluiken zijn: lint- stang- veeras- schakelaar- afstandsbediening.

De rolluiklamellen voor inbouwrolluiken zijn standaard 14 mm dik, zijn afhankelijk van de afmetingen in pvc of geïsoleerde aluminium uitgevoerd en kunnen in heel wat RAL-kleuren gekozen worden.

Bestel vandaag nog uw rolluiken en geniet dagelijks van een verhoogd comfort in uw woning.

Anker

[Inbouwrolluiken]