'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Inbouwrolluiken

Ga je de inbouwrolluiken zelf of laten plaatsen ?

Ik ga zelf plaatsen
  • Goedkoopste oplossing met topkwaliteit
  • Eenvoudig online ontwerpen en bestellen
  • Optioneel: opmeting en/of enkele werkuren ter plaatse door vakman

Stel hier uw inbouwrolluik samen

Ik ga laten plaatsen
  • Nationaal verspreid netwerk van vakmannen
  • Geen verkopers maar vakmannen die analyseren, opmeten en afspreken!
  • Altijd een vaste prijs - geen verassingen achteraf

Maak nu uw offerte om te laten plaatsen

Inbouwrolluiken worden ingebouwd in een daartoe voorziene ruimte boven uw ramen, dit is enkel mogelijk als de ruimte voorzien was tijdens de bouw van uw huis. Als dat niet het geval is, dient u te kiezen voor voorzetrolluiken. Aan de buitenzijde is de rolluikkast niet zichtbaar, omdat deze verborgen zit achter de gevelsteen. Ook aan de binnenzijde kan de rolluikkast zonder veel moeite aan het zicht worden onttrokken.

Inbouwrolluik is de verzamelnaam voor zowel de bediening of sturing en de rolluiklamellen.

De bedieningen welke mogelijk zijn bij inbouwrolluiken zijn; lint- stang- veeras- schakelaar- afstandsbediening.

De rolluiklamellen voor inbouwrolluiken zijn standaard 14mm dik, zijn afhankelijk van de afmetingen in pvc of geïsoleerde aluminium uitgevoerd en kunnen in heel wat kleuren gekozen worden.

Anker

[Inbouwrolluiken]

4 hoofdredenen om te kiezen voor CREAZZA

1

Beste kwaliteits / prijs verhouding op de markt

Creazza steeds de beste prijs

2

Geen druk van verkopers - word nu zelf verkoper

Ongeziene Creazza vrijheid

3

U kan zelf offertes en vergelijkingen maken

Zoveel offertes U wilt

4

Creazza kan U steeds ter hulp schieten

Creazza hulp steeds mogelijk
Anker

[Creazza garanties]

Hoe gebruik je de Creazza website?

1. Neem de afmetingen van uw muur of raam waar je iets wil

2. Volg de instructies in de handleiding hiernaast!

3. Ben je zeker van uw product en keuze, maak dan een afspraak!

4. Wij komen GRATIS langs en helpen u de bestelling in te geven.

Creëer nu uw rolluik.

Anker

[Handleiding Creazza website]

Startplaatsen Creazza netwerk

Rolluik herstellen

We hebben een netwerk aan plaatsers ter beschikking over gans Vlaanderen die uw rolluik kunnen komen herstellen. Soms is het goedkoper om uw rolluik te vernieuwen in plaats van werkuren voor herstelling te betalen. Na de herstelling zit U nog steeds met een oud rolluik met eventueel enkele nieuwe onderdelen.

Voor deze plaatsers staat Creazza garant! Indien onderdelen op maat vervangen worden, zal dit gebeuren aan de prijzen op onze website.

Hieronder de vaste prijzen voor rolluiken te vervangen. (excl. btw)

Verplaatsingskosten
Werkuren
Materiaal
70 euro in Vlaanderen
60 euro / uur
2 tot 235 euro

Maak nu direct een afspraak met een plaatser.

Anker

[Herstellen]

Natuurlijk wilt u zich eerst degelijk informeren vooraleer u zomaar een nieuw rolluik aankoopt. Maar dat is minder makkelijk dan het lijkt, omdat het marktaanbod bijzonder breed is. Daarbij kunnen de prijzen vaak sterk verschillen en wordt er volop met allerlei benamingen en begrippen geschermd.

Om u te helpen bij uw zoektocht, heeft Creazza een uitgebreide koopgids voor rolluiken gepubliceerd. U leest er alles over vorm, kleuren, bedieningen, hoogte en dikte rolluiklamellen, onderlat, geleiders, enzoverder.

Ga nu naar de informatiegids

Anker

[Informatiegids]

Online hulp

Je kan kijken naar onze instructievideo's, onze informatiegids, of u gewoon laten leiden door onze productconfigurator.

Bekijk het stappenplan

Hulp configurator

Wij kunnen ter plaatse komen om u te helpen uw product samen te stellen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen met drie mogelijke data.

Online contact formulier

Hulp bij plaatsing

Wij kunnen een plaatser langs sturen om U te helpen met plaatsen, ofwel selecteer je dit op het eind van uw bestelling ofwel vul je het contactformulier in.

Online contact formulier

Prijsaanvraag

Is onze product configurator niets voor U, dan kunnen we ook een adviseur langs sturen. Hiervoor kan je het online contactformulier invullen.

Online contact formulier

Anker

[Hulp en/of plaatsing]

Onderdelen inbouwrolluik lintbediening

Onderdelen inbouwrolluik - lintbediend

Hiernaast kan je een detail zien van een inbouwrolluik met lintbediening in zijn geheel. Hierin kan je onder andere zien dat het rolluikblad met zijkappen op zijn plaats wordt gehouden (dit gebeurt nu door onzichtbare zijkappen) hierdoor kan het rolluikblad met de neerwaartse beweging niet vast komen te zitten in de geleiders. De rolluikonderdelen dat je hier kan zien zijn, inbouw lintoproller, lint, lint geleider, lintschijf, pinpotten, stalen rolluikas, rollagers met voet, rolluikblad met ophangveren en eindstoppen.

Bestel hier uw inbouwrolluik met lintbediening

Anker

[Detail inbouwrolluik met lintbediening]

Onderdelen inbouwrolluik met motor

Hiernaast kan je een detail zien van een inbouwrolluik met Somfy buismotor in zijn geheel. Hierin kan je onder andere zien dat de pinpot langs de andere zijde van de motor een verstelbare is zodat je de plaatsing veel gemakkelijker kan uitvoeren. De onderdelen dat je hier kan zien zijn, Somfy buismotor met muursteun, motorwiel, asprop motor, verstelbare pinpot, rollager en muursteun, stalen rolluikas, rolluikblad met ophangveren en eindstoppen.

Stel hier uw inbouwrolluik met motor samen

Onderdelen inbouwrolluik met motor
Anker

[Detail inbouwrolluik met Somfy motor]

Creazza heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in schrijnwerkproducten op maat. De inbouwrolluiken zijn steeds een totaalpakket van rolluiklamellen en rolluikbedieningen. De rolluikonderdelen voor inbouwrolluiken die je bij ons kan bestellen (met of zonder plaatsing) zijn de rolluiklamellen op de mm nauwkeurig en de elektrische rolluikbediening, in onze webconfigurator zorgen wij ervoor als je de hoogte en breedte ingeeft van uw bestaand rolluik dat wij u de juiste materialen gaan aanleveren.

Wij zijn van oordeel dat je best een groot deel ofwel volledig vernieuwt, er is een grote kans indien je een klein onderdeel vervangt dat er op korte termijn terug een ander rolluikonderdeel zal stuk gaan. Het is trouwens in de meeste gevallen een arbeidsintensieve job om een rolluik te demonteren en terug te monteren. Daarom vinden wij dat je deze job best tot een minimum beperkt door een grondige herstelling of volledige vernieuwing toe te passen.

Lees hier de infogids van rolluiken

Anker

[Info Creazza]