'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Rolluik toebehoren

Bent u op zoek naar toebehoren voor uw bestaand rolluik? Bij Creazza kunt u lamellen op maat bestellen en een rolluikblad. U hoeft enkel nog de dikte van de lamellen en het materiaal te kiezen. Ook voor een rolluikmotorset voor uw bestaand rolluik kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een volledige vervanging van uw besturingsset. U hoeft enkel nog het type elektrische bediening te kiezen. Deze Somfy rolluikmotorset is volledig op maat van uw rolluik.

Creazza heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in schrijnwerk op maat. De rolluik toebehoren die u bij ons kan bestellen (met of zonder plaatsing) zijn rolluiklamellen op de mm nauwkeurig en op maat geassembleerde elektrische rolluikbedieningen. In onze webconfigurator kunt u de hoogte en breedte van uw huidig rolluik ingeven. Wij leveren u vervolgens de juiste materialen aan.

Wij zijn van oordeel dat u uw rolluik het best volledig of gedeeltelijk vernieuwt. Indien u enkel een klein onderdeel vervangt, bestaat de kans dat er op korte termijn terug een ander rolluikonderdeel stuk zal gaan. Het is trouwens in de meeste gevallen een arbeidsintensieve job om een rolluik te demonteren en terug te monteren. Daarom kunt u dit werk best tot een minimum beperken door middel van een grondige herstelling of volledige vernieuwing.

Anker

[Rolluik onderdelen]

Gaat u de rolluik toebehoren zelf plaatsen of laten plaatsen ?

Ik ga zelf plaatsen
  • Goedkoopste oplossing met topkwaliteit
  • Eenvoudig online ontwerpen en bestellen
  • Optioneel: opmeting en/of enkele werkuren ter plaatse door vakman

Stel hier uw rolluik toebehoren samen

Ik ga laten plaatsen
  • Nationaal verspreid netwerk van vakmannen
  • Geen verkopers maar vakmannen die analyseren, opmeten en afspreken!
  • Altijd een vaste prijs - geen verassingen achteraf

Maak nu uw offerte om te laten plaatsen

Startplaatsen Creazza netwerk

Rolluik herstellen

We hebben een netwerk aan plaatsers ter beschikking over gans Vlaanderen die uw rolluik kunnen herstellen. Soms is het goedkoper om uw rolluik te vernieuwen in plaats van werkuren voor herstelling te betalen. Na de herstelling zit u nog steeds met een oud rolluik met eventueel enkele nieuwe onderdelen.

Voor deze plaatsers staat Creazza garant! Indien onderdelen op maat vervangen worden, zal dit gebeuren aan de prijzen op onze website.

Hieronder de vaste prijzen om rolluiken te vervangen. (excl. btw)

Verplaatsingskosten
Werkuren
Materiaal
70 euro in Vlaanderen
60 euro / uur
2 tot 235 euro

Afspraak maken met een plaatser.

Anker

[Herstellen]

Online hulp

U kan kijken naar onze instructievideo's, onze informatiegids, of u gewoon laten leiden door onze productconfigurator.

Bekijk het stappenplan

Hulp configurator

Wij kunnen ter plaatse komen om u te helpen uw product samen te stellen. Hiervoor kan u het contactformulier invullen met drie mogelijke data.

Online contactformulier

Hulp bij plaatsing

Wij kunnen een plaatser langs sturen om u te helpen met plaatsen. Ofwel selecteert u dit op het eind van uw bestelling, ofwel vul je het contactformulier in.

Online contact formulier

Prijsaanvraag

Is onze product configurator niets voor u? Dan kunnen we ook een adviseur langssturen. Hiervoor kunt u het online contactformulier invullen.

Online contactformulier

Anker

[Hulp en/of plaatsing]