'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Voorzetrolluiken

Ga je de voorzetrolluiken zelf of laten plaatsen ?

Ik ga zelf plaatsen
  • Goedkoopste oplossing met topkwaliteit
  • Eenvoudig online ontwerpen en bestellen
  • Optioneel: opmeting en/of enkele werkuren ter plaatse door vakman

Stel hier uw voorzetrolluik samen

Ik ga laten plaatsen
  • Nationaal verspreid netwerk van vakmannen
  • Geen verkopers maar vakmannen die analyseren, opmeten en afspreken!
  • Altijd een vaste prijs - geen verassingen achteraf

Maak nu uw offerte om te laten plaatsen

Om voorzet rolluiken zo goed mogelijk te laten opnemen in het uitzicht van de volledige woning kan er geopteerd worden om een passende vorm te kiezen alsook de rolluikkast, rolluikgeleiders als de onderlat in hetzelfde kleur als het andere schrijnwerk te laten uitvoeren. Deze drie onderdelen zullen zichtbaar zijn indien het rolluik opgetrokken is. Ook de rolluiklamellen of het rolluikblad kunnen ook in verschillende kleuren gekozen worden.

Voorzet rolluiken kunnen op eender welke woning aangebracht worden, op gelijk welk moment. De rolluikkast kan naar keuze op de gevel boven de raamopening worden geplaatst of tegen het raam aan.

Het voordeel van een rolluikkast die tegen het raam wordt geplaatst, is dat deze grotendeels weggeborgen zit in de gevel en dus minder opvalt. Het nadeel is dat de rolluikkast bovenaan een stukje voor het glas komt, waardoor er wat minder licht in uw interieur binnenstroomt.

Als de rolluikkast op de gevel wordt geplaatst, is deze wat minder onopvallend, en gemakkelijker te plaatsen afhankelijk van de sturing.

Bekijk de vele optiemogelijkheden bij Creazza rolluiken.

Bekijk hier onze realisaties

Anker

[Voorzetrolluiken]

4 hoofdredenen om te kiezen voor CREAZZA

1

Beste kwaliteits-prijs verhouding op de markt

Creazza steeds de beste prijs

2

Geen druk van verkopers

Ongeziene Creazza vrijheid

3

Zelf offertes en vergelijkingen maken

Zoveel offertes U wilt

4

Creazza schiet u steeds ter hulp

Creazza hulp steeds mogelijk
Anker

[Creazza garanties]

Onderdelen voorzetrolluik lintbediend

Onderdelen voorzet rolluik - lintbediening

Hiernaast kan u een detail zien van een zijkant van een opbouw rolluik met lintbediening. Hierin kan u onder andere zien dat de zijkap uit 1 stuk gegoten aluminium is en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het rolluikblad soepeler kan geleiden naar de geleiders. De onderdelen dat u hier kan zien zijn, opbouw lintoproller, lint, lint geleider, lintschijf, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montageplaat, extra geleidersvoet, as met asprop, stalen rollager, pinpot en tal van inox vijzen.

Stel hier uw voorzetrolluik met lintbediening samen

Anker

[Detail lint voorzetrolluik]

Onderdelen voorzet rolluik - stangbediend

Hiernaast kan u een detail zien van een zijkant van een stangbediend opbouw rolluik. Hierin kan u onder andere zien dat de zijkap uit 1 stuk gegoten aluminium is en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het rolluikblad soepeler kan geleiden naar de geleiders. De onderdelen dat u hier kan zien zijn, stangschijf, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montageplaat, extra geleidersvoet, pinpot met stalen verval en tal van inox vijzen.

Stel hier uw voorzetrolluik met stangbediening samen

Onderdelen voorzetrolluik stangbediend
Anker

[Detail stang voorzetrolluik]

Onderdelen voorzetrolluik veeras

Onderdelen voorzet rolluik - met veeras

Hiernaast kan u een detail zien van een zijkant van een opbouw rolluik met veeras. Hierin kan u onder andere zien dat de veer op een as gemonteerd is waardoor je steeds de krachten van de veer voelt zowel bij het neerlaten als het omhoog halen van het rolluik. De onderdelen dat u hier kan zien zijn, stalen veerbeugel, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montageplaat, extra geleidersvoet, opgerolde stalen veer, stalen verval en tal van inox vijzen.

Bestel hier uw voorzetrolluik met veeras

Anker

[Detail veeras voorzetrolluik]

Onderdelen voorzetrolluik met motor

Hiernaast kan u een detail zien van een zijkant van een opbouw rolluik met Somfy buismotor. Hierin kan u onder andere zien dat de Somfy motor en bekabeling extra beveiligd zijn door een extra stalen zijkap. De onderdelen die u hier kan zien zijn zijkap voorzetrolluik, extra stalen montageplaat, extra geleidersvoet, Somfy buismotor met motorsteun, motorwiel, asprop motor en tal van inox vijzen.

Bestel hier uw voorzetrolluik met motor

Onderdelen voorzetrolluik met motor
Anker

[Detail motor voorzetrolluik]

Detail voorzetrolluik met ingebouwd muggehor

Onderdelen voorzetrolluik met ingewerkt muggehor

Hiernaast kan u een detail zien van een zijkant van een manueel opbouw rolluik met ingewerkt muggenhor. Hierin kan u onder andere zien dat de zijkap uit 1 stuk gegoten aluminium is en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het rolluikblad soepeler kan geleiden naar de geleiders.  De onderdelen welke u hier kan zien zijn, de aangepaste geleiders en zijkap met extra stalen montageplaat, de as met ingewerkte veer en rem met daarop de muggenhor en de bevestigingsklipsen. De onderdelen dat u hier niet kan zien zijn, opbouw lintoproller, lint, lint geleider, lintschijf, extra geleidersvoet, as met asprop, stalen rollager, pinpot en tal van inox vijzen.

Stel hier uw voorzetrolluik met muggenhor samen

Anker

[Detail voorzetrolluik met muggenhor]

Creazza heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in bouwmaterialen op maat. De rolluikonderdelen die u bij ons kan bestellen (met of zonder plaatsing) zijn de rolluiklamellen op de mm nauwkeurig en de elektrische rolluikbediening, in onze webconfigurator zorgen wij ervoor als u de hoogte en breedte ingeeft van uw bestaand rolluik dat wij u de juiste materialen aanleveren.

Wij zijn van oordeel dat u best een groot deel ofwel volledig vernieuwt, er is namelijk een grote kans dat indien u enkel een klein onderdeel vervangt dat er op korte termijn terug een ander rolluikonderdeel stuk zal gaan. Het is trouwens in de meeste gevallen een arbeidsintensieve job om een rolluik te demonteren en terug te monteren. Daarom vinden wij dat u deze job best tot een minimum beperkt door een grondige herstelling of volledige vernieuwing toe te passen.

Ontdek hier de infogids over voorzet rolluiken

Anker

[Info Creazza]