'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
  • Stap 1 Productoverzicht
  • Stap 4 Overzicht

Dickson doek

Blijf genieten van het buitenleven met een nieuwe Dickson® zonnedoek

Wil u blijven genieten van een mooie zomerdag zonder de hele tijd in de felle zon te zitten? Kies dan voor een zonnedoek en geniet van een ongezien comfort. Hebt u al een zonneluifel en is deze aan vervanging toe? Laat hem dan herbekleden met een zonnedoek van Dickson®. Door een nieuw zonnedoek te kopen, geniet u de komende zonnige periode en de komende jaren zorgeloos van schaduw op uw terras of uw tuin. Er zijn tal van mogelijkheden om het doek van uw zonnewering volledig te laten afstemmen op de stijl van uw woning.

 De zonnedoeken van Dickson® zijn ontworpen om te beantwoorden aan al uw behoeften. Het innoverende design laat uw buitenruimte bovendien nog beter tot z’n recht komen. U kan uw terras optimaal inzetten als nieuwe leefruimte voor heerlijke momenten met uw gezin en vrienden.

 De zonweringen van Dickson® beschermen effectief tegen warmte en uv-straling. Bovendien zijn ze waterafstotend waardoor water en vuil niet in de stof kan dringen. Daarnaast zijn ze bestand tegen scheuren, verkleuren, schimmels en zijn ze kleurvast en onderhoudsvriendelijk. U kan een zonnedoek gebruiken voor markiezen, terrasoverkappingen, pergola’s, verandazonweringen, zonnezeilen … De screens van Dickson® zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Maak uw ruimte persoonlijk en uitzonderlijk!

Reviews