'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Infogids garagepoorten

In deze infogids vindt u alle praktische informatie die u nodig heeft voor het kiezen van uw type garagepoort, ook wel sectionaalpoort genoemd. Creazza maakt u graag wegwijs in de wereld van buitenschrijnwerk.

U ontdekt alles wat u weten moet voor de samenstelling van uw type garagepoort. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende bedieningen, de afmetingen, al onze opties enz. Finaal benadrukken we het verschil tussen een rolluik, rolpoort en een garagepoort.

Anker

[]

Voordelen garagesectionaalpoort

Sectionaalpoorten openen verticaal en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Dankzij deze constructie bieden ze maximale ruimte in en voor de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in elke garage-opening worden gemonteerd en bieden een doorrijbreedte die maximaal 14 cm breder is dan bij kantelpoorten. Bovendien zijn ze door middel van duurzaam elastische en weersbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Garagesectionaalpoorten zijn conform de strenge veiligheidseisen van de Europese norm, getest en gecertificeerd. Bovendien kan u kiezen uit verschillende optionele uitrustingen, zodat u en uw gezin kan genieten van nog meer comfort en veiligheid.

garagepoorten
Anker

[]

Naast de veilig, plaatsbesparend en het isolerend karakter van garagesectionaalpoorten, kan u ook kiezen uit verschillende stijlvolle designs. Bij Creazza bieden we verschillende paneelmotieven aan, zowel voor hout als voor staal. Bovendien hebt u de keuze uit verschillende houtsoorten en kleuren voor massief hout of stalen oppervlakten. Om uw houten sectionaalpoort optimaal te beschermen tegen regen en wind, biedt Creazza ook verschillende houtbeschermingslakken aan. Finaal verhoogd een garage met een kwalitatieve garagepoort, het comfort van het dagdagelijkse leven.

Anker

[]

Hormann sectionaalpoort Renomatic

Type sectionaalpoorten

U kan kiezen bij Creazza uit een Basic / Premium en Excellence  garagesectionaalpoort van Hörmann. De voordelen bij een dubbelwandige Basic sectionaalpoort zijn de goede tot uitstekende warmte-isolatie, prijs/kwalitietsverhouding en een verhoogde stabiliteit. Dit komt door de dikke isolatiepanelen van 42mm die gebruikt worden

De Basic sectionaalpoort is ideaal als budgetvriendelijk alternatief voor een kantelpoort of rolpoort. Deze Basic lijn zorgt ervoor dat je een mooie en kwalitatieve poort hebt met de beperkte optiemogelijkheden. Wil je meer opties, dan ga je naar de Premium versie en moet ze beter geisoleerd zijn, dan ga naar de Excellence uitvoering van 67mm dikke isolatiepanelen.

Bestel hier uw garagesectionaalpoort

Anker

[]

Bediening sectionaalpoort

U kan kiezen uit verschillende types bediening, gaande van schakelaar tot een app op uw smartphone. Door de intelligente BiSecurradiotechniek kan u veilig en comfortabel met een handzender, draadloze knop of smartphone uw garagesectionaalpoort besturen. Bovendien zijn andere toestellen die gebruik maken van de BiSecurradiotechniek volledig compatibel.

De aandrijving van uw garagepoort beschikt over tal van slimme functies en intelligente technieken. De soft-start en soft-stop zorgt ervoor dat uw garagepoort zacht en zonder schokken opent en sluit. De slimme aandrijving detecteert hindernissen tijdens het sluiten van uw deur en stopt deze automatisch.

Soms kan het handig zijn om de positie van uw garagepoort te weten. Bijvoorbeeld als het regent en u een vrijstaande garage hebt. Met de handige accessoire weet u met één druk op de knop de positie van uw garagepoort.

Stel hier uw garagepoort samen en kies uw bediening

garagepoorten
Anker

[]

Verschil rolluik - rolpoort - kantelpoort - garagepoort

garagepoorten

Rolluik - rolpoort - kantelpoort - garagepoort

Het eerste verschil zit in de functie. Een rolpoort is vergelijkbaar met een rolluik, maar is bedoeld om er door te kunnen wandelen. Een rolluik wordt geplaatst voor een raam. In een rolpoort zijn meer veiligheden verwerkt aangezien er personen onder kunnen vastzitten.

Het tweede verschil zit in de dikte van de lamellen, rolpoortblad of panelen. Een rolpoort kan door zijn dikker blad, grotere overspanningen aan in vergelijking met rolluiken. De dikte van het rolpoortblad is 15 of 19 mm terwijl een rolluikblad 9 of 14 mm is. Bij de sectionaalpoort kan u kiezen uit 42 of 67 mm en beschikt over een beter isolerend karakter dan de rolpoorten.

Een kantelpoort is ideaal voor een vrijstaande garage, waar isolatie geen of veel minder een rol speelt.

Bekijk hier ons aanbod

Anker

[]

Sectionaaldeuren

garagepoorten

Zijdeuren

Heeft u graag een 2e toegang tot uw garage? Kies dan voor een zijdeur, verkrijgbaar in dezelfde oppervlakken, kleuren en decors als uw garagedeur. Dezelfde profileringsbelijning is ook een optie. Op deze manier past alles bij elkaar en is het een mooi geheel. U kan ook kiezen voor een thermisch onderbroken universele deur met een uitstekende warmte-isolatie.

garagepoorten

Loopdeuren

Loopdeuren zijn bedoeld om makkelijk toegang te bieden tot uw garage met bijvoorbeeld een fiets of een kruiwagen. Het vloerprofiel is opgebouwd uit roestvrij staal, is in het midden 10 mm hoog en aan de randen slechts 5 mm. Dit vergemakkelijkt de doorgang aanzienelijk en verkleint de kans op struikelen.

Anker

[]

Hoe gebruik je de Creazza website?

1. Neem de afmetingen van uw muur of raam waar je iets wil

2. Volg de instructies in de handleiding hiernaast!

3. Ben je zeker van uw product en keuze, plaats dan uw bestelling of druk de offerte af en vergelijk.

4. Wij kunnen ook langs komen om uw bestelling helpen in te geven.

Creëer nu uw schrijnwerk.

Anker

[]