'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Rechtstreeks uit Belgische fabrieken

Zelfs voor 1 product kan je terecht bij Creazza!

Inpakken voorzetrolluik

Geen moeite is ons teveel.

Van zodra je uw product hebt samen gesteld en betaald, wordt dit digitaal doorgestuurd naar de productie planning, daar wordt uw bestelling nogmaals nagelezen en bij twijfels uit onze ervaringen, bellen we je op om te verifieren.

Van zodra uw product uit onze productie rolt en in de meeste gevallen ingepakt wordt, laden wij deze in een aangepast vervoermiddel en komen we deze tot aan uw deur of op de werf leveren.

Zijn het nu 25 producten of maar 1 product, geen probleem. Je krijgt steeds dezelfde service die ongezien is in de markt.

Anker

[]

We hebben productielijnen in de Belgische fabrieken voor u uitgedacht!

De productlijn is steeds op uw maat.

Doordat we zelf plaatsingen en heel wat technische bagage hebben in onze teams kunnen we ervoor zorgen dat de productlijn adequaat en zorgvuldig is uitgedacht voor uw situatie.

Met de samenwerkingen met plaatsers en ook uw feedback kunnen we steeds werken naar een beter geheel.

Wij nemen grote aantallen producten af bij de fabrikanten waardoor wij eigen productielijnen hebben die uitgewerkt zijn naar uw specificaties en uw wensen, zo zorgen wij er steeds voor dat de meeste zaken voorbereid zijn vanuit de fabriek.

Productielijn fabriek Waregem
Anker

[]

Wij zijn de digitale link tussen U en de A-merken!

A merken

Rechtstreeks bij fabricage - A merken

Wij werken rechtstreeks met fabrikanten van A-merken. Dure tussenschakels - zoals distributeurs en verkopers - worden daarbij uitgeschakeld.

Bij problemen of vragen kan je steeds terecht bij ons en we sturen je niet naar het kastje en de muur maar kunnen direct de koe bij de horens vatten.

A merken zijn voor ons; Somfy - Deceuninck - Dickson - Archestra - Soltis - Serge Ferrari - Mermet - Winkhaus - Frager - Sprimoglas

Anker

[]