'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Lintoproller rolluik vervangen

Beschikt u nog over manuele rolluiken met een rolluiklint? En is de lintoproller van uw rolluik aan vervanging toe? Dan kan u ervoor kiezen om het lint te laten vervangen of om uw bestaand rolluik te laten automatiseren en te upgraden naar elektrische rolluiken.

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen om een lintoproller te laten vervangen en om uw rolluik te automatiseren.

Anker

[]

Prijzen* om uw lintoproller rolluik te vervangen.

Verplaatsing Werkuren Materiaal
75 euro in gans Vlaanderen 63 euro / uur 2 - 70 euro

*excl. btw

Maak een afspraak online om uw rolluik lintoproller te vervangen.

Prijzen* om uw rolluik te automatiseren.

Verplaatsing Werkuren Materiaal
75 euro in gans Vlaanderen 63 euro / uur 120 - 240 euro

*excl. btw

Maak een afspraak online om uw rolluik te automatiseren.

Anker

[]

U kan hier de nodige materialen bestellen om een versleten bediening te vervangen door een geautomatiseerd systeem. En als u de herstelling liever overlaat aan een vakman, kan u eenvoudig een afspraak maken met een Creazza installateur uit uw buurt.

Anderzijds is het zeker het overwegen waard om het rolluik in zijn geheel te vervangen, aangezien u dan bespaart op werkuren en u meteen over een compleet nieuw rolluik beschikt met een lange levensduur. Eventueel kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om uw manueel rolluik te vervangen door een elektrisch rolluik. Tegenwoordig kan dit ook met zonne-energie: u hoeft dan geen kabels te voorzien, want de noodzakelijke stroom wordt aangeleverd door de zon.

Creazza rolluiken hebben uitstekende isolatiewaarden (Lambda-waarde = 0,26m2 K/W) en een levensduur van maar liefst 40 jaar. Bovendien krijgt u vijf jaar garantie op de rolluiken en zelfs zeven jaar op Somfy motoren.

Bestel hier uw rolluik

Anker

[]

Onderdelen voorzetrolluik lintbediend

Onderdelen voorzetrolluik - lintbediening

Wilt u uw rolluiklint vervangen? Hier ziet u een detail van een zijkant van een voorzetrolluik met lintoproller. U ziet dat de zijkap uit 1 stuk gegoten aluminium is gemaakt en dat er verschillende onderdelen in zitten waardoor het rolluikblad soepeler kan geleiden naar de geleiders. Onderdelen: opbouw lintoproller, lint, lint geleider, lintschijf, zijkap voorzetrolluik, extra stalen montageplaat, extra geleidersvoet, as met asprop, stalen rollager, pinpot en tal van inox vijzen.

Stel hier uw voorzetrolluik met lintbediening samen

Anker

[]