'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Schrijnwerk laten plaatsen

Nieuw schrijnwerk laten plaatsen zonder offerte gedoe

Anker

[]

Je wil nieuwe ramen laten plaatsen, rolluiken laten installeren of je zoekt op maat gemaakte vliegenramen of garagepoorten? Creazza maakt het je erg gemakkelijk. Je hoeft zelf geen vakmannen in de buurt te zoeken en complexe offertes voor nieuw buitenschrijnwerk te vergelijken. Dat doet de Creazza online tool allemaal voor jou.

Omdat we buitenschrijnwerk verkopen aan particulieren, doe-het-zelvers én professionele installateurs, kunnen we bovendien kwalitatief hoogwaardige buitenschrijnwerk systemen aanbieden aan erg competitieve prijzen.

Anker

[]

Waarom je schrijnwerk laten plaatsen via Creazza?

Anker

[]

Kwaliteit

Onze zaakvoerders hebben zelf carrière gemaakt als schrijnwerker. Alleen artikelen die aan de strengste technische kwaliteitscriteria voldoen, krijgen een plekje in de Creazza webshop.

Garantie

Omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, maatwerk assemblage en de ervaring van de Creazza plaatsers, geven we 2 jaar extra garantie bovenop de standaard fabrieksgarantie.

Voordelig

Voor renovaties door erkende vakmannen aan woningen ouder dan 10 jaar, geldt het verlaagde btw-tarief van 6%. Dat verkleint het prijsverschil tussen plaatsing en doe-het-zelf montage aanzienlijk.

Visueel

Met onze online configurator kan je zelf je nieuw buitenschrijnwerk ontwerpen. De tool vertaalt je keuzes in een realistische visualisatie en geeft ook meteen een kristalheldere prijsindicatie.

Anker

[]

Hoe het werkt?

Jij kiest, wij maken & plaatsen

Nieuwe ramen laten plaatsen of ander buitenschrijnwerk laten renoveren door professionele vakmannen is snel en voordelig geregeld via Creazza. Jij hoeft enkel je keuzes door te geven via de Creazza webshop en de online buitenschrijnwerk configurator en wij zorgen voor de rest!

Anker

[]

Stap 1: Configureer zelf je buitenschrijnwerk

Ga aan de slag met de Creazza online tool en stel zelf je ramen en deuren, rolluiken, muggenhorren, zonnewering of garagepoort samen. Kies je product en pas de afmetingen, kleuren, afwerking en opties naar wens aan.

Stap 2: Laat je verrassen

Onze online configurator vertaalt je keuzes in een realistisch uitziende visualisatie en geeft je meteen een online prijsofferte voor levering en plaatsing. Indien je overtuigt bent kan je ons contacteren om direct een afspraak te maken.

Stap 3: De Creazza vakman komt bij je langs

Een van de stielmannen uit het Creazza partner netwerk komt bij je langs voor een correcte opmeting. Deze vakman zal ook meteen je bestelling in detail met je overlopen.

Anker

[]

Anker

[]

Stap 4: Schrijnwerk plaatsing

Je bestelling wordt helemaal op maat geassembleerd in onze Belgische ateliers. Nadien komt je Creazza vakman de nieuwe ramen en deuren of ander gekozen buitenschrijnwerk installeren volgens de regels van de kunst.

Anker

[]

Maak zelf je online prijsofferte

Anker

[]

Voorzetrolluiken met ronde kast

Voorzetrolluik afgeronde kast

Dit is een installatie van een volledige woning met voorzetrolluiken met afgeronde kasten.

Bestel uw voorzetrolluik

Voorzetrolluik grote afmetingen

Maxi voorzetrolluik

Dit is een geïnstalleerd groot voorzetrolluik met uitzonderlijke afmetingen bediend met een draadloze zender aan de sleutelbos.

Bestel uw winkelrolluik

Standaard voorzetrolluik voor slaapkamer

Standaard voorzetrolluik

Deze geplaatste voorzetrolluik heeft de meest gekozen functie nml. verduisteren, isoleren en beveiligen van een slaapkamer.

Standaard voorzetrolluik

Voorzetrolluik voor schuifdeur appartement

Voorzetrolluik voor schuifdeur

Deze plaatsing is op de 20ste verdieping gebeurt, voor een schuifdeur van een appartement. Als extra isolatie en beveiliging.

Voorzetrolluik in 2 delen

Anker

[]

Bestaand rolluikblad geautomatiseerd
Rolluik voor winkelingang
Anker

[]

Inbouwrolluiken voor schuifdeur en slaapkamer

Inbouwrolluiken

Hier hebben onze installateurs de rolluikbladen vernieuwd door alu versterkte exemplaren.

Inbouwrolluik bestellen

Inbouwrolluiken vervangen door hagelschade

Pvc inbouwrolluik

Door hagelschade hebben we hier de pvc rolluiken vervangen op de kosten van de verzekering.

Pvc inbouwrolluik

Winkelbeveiliging met rolluiken binnen

Veilig met rolluiken

Hier hebben we een winkel beveiligd met rolluiken langs de binnenzijde.

Veilige rolluiken

Vervanging rolluikblad

Rolluik vervangen

Hier hebben we een rolluik vervangen door een geautomatiseerd exemplaar.

Automatisch rolluik

Anker

[]