'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Buiten screen

Fabricage in België

100% Belgisch

Als oerbelgisch bedrijf zijn we al meer dan 45 jaar trots op onze 100% Belgische producten! Wij zijn de enige fabrikant in België met een volledige integratie in eigen beheer.

7 jaar garantie

7 Jaar garantie

Onze producten worden uitvoerig getest en beantwoorden aan de strengste criteria, we doen er alles aan om jou jaren van onbezorgd genieten te garanderen. Daarnaast bieden we een garantie van uitzonderlijk 7 jaar op alle gebreken die zich voor kunnen doen bij normaal gebruik en regelmatig onderhoud.

Windtest

Windtest

Met onze screens garanderen we een windvastheid tot 130km/h in gesloten toestand (met ritsscreen). Dit werd getest in een KS Schulten windtunnel bij een afmeting van 3000 x 3000mm.

Toonaangevende merken binnen de sector

Gevestigde merken!

We werken voor de doeken steeds met Sergé Ferrari of Mermet. Voor de motoren hebben we steeds alle vertrouwen in het merk Somfy. Dit merk gebruiken we in al onze producten, waar mogelijk.

Anker

[Waarom een screen van Creazza?]

Comfort

Tijdens de koudere periodes geniet je volop van de voordelen van de binnen stralende zon. In de zomer biedt de screen bescherming tegen overhitting en dit doeltreffender dan binnenzonwering. De ongewenste warmte wordt tegen gehouden voor de zon in contact komt met de ramen. En ook de insecten worden geweerd!

Privacy

Met doekzonwering weer je niet alleen de felle zon en verhinder je ongewenste opwarming van jouw binnenruimte. Onze screens verminderen tevens ook de inkijk, terwijl je toch het zicht naar buiten behoudt. Je kan ook de optie BlackOut kiezen waardoor je niets van doorkijk hebt en je wel kan blijven genieten van een minimale kast en geleiders.

Design

Ons gamma screens zijn standaard uitgerust met een slimme motor die steeds een strakke doekspanning garandeert. Onze screens kunnen uitgersut worden met de laatste nieuwe ritstechnologie en aan de onderlat is er geen lasnaad zichtbaar! Met al onze opties komen de screens in elk bouwtype en stijl tot hun recht.

Energiebesparend

Je kan het onnodig koelen vermijden in de zomer en je kan gebruik maken van de warme winterzon om zo energiezuinig uw woning te laten verwarmen. In beide gevallen betekent dit een betere score op vlak van energieprestaties. Onze screens verlagen het E-peil van uw woning. Nu kan je ook je screens aansturen met zonne-energie!

Anker

[Waarom een screen?]

Onderdelen screen

Onderdelen screen met motor

Hiernaast kan je een detail zien van onze screens, deze screen is zoals je kan zien uitgerust met de nieuwste innovaties op vlak van bevestiging van de motor, verzwaarde onderlat, lasnaad in de onderlat (niet erboven), geëxtrudeerde kast, geleiders met ingebouwde ritstechnologie, eindstoppen, as met ingewerkte clipsnaad,... Deze onderdelen zijn nauwkeurig uitgezocht en ontworpen om je 7 jaar garantie te kunnen bieden en nog langer te kunnen laten genieten!

Anker

[Detail screen]

Startplaatsen Creazza netwerk

Screens herstellen

We hebben een netwerk aan plaatsers ter beschikking over gans Vlaanderen die uw screens kunnen komen herstellen. Soms is het goedkoper om uw screen te vernieuwen in plaats van werkuren voor herstelling te betalen. Na de herstelling zit U nog steeds met een oud rolluik met eventueel enkele nieuwe onderdelen.

Voor deze plaatsers staat Creazza garant! Indien onderdelen op maat vervangen worden, zal dit gebeuren aan de prijzen op onze website.

Hieronder de vaste prijzen voor screens te herstellen. (excl. btw)

Verplaatsingskosten
Werkuren
Materiaal
70 euro in Vlaanderen
60 euro / uur
2 tot 235 euro

Maak nu direct een afspraak met een plaatser.

Anker

[Herstellen screens]

4 hoofdredenen om te kiezen voor CREAZZA

1

Beste kwaliteits / prijs verhouding op de markt

Creazza steeds de beste prijs

2

Geen druk van verkopers - word nu zelf verkoper

Ongeziene Creazza vrijheid

3

U kan zelf offertes en vergelijkingen maken

Zoveel offertes U wilt

4

Creazza kan U steeds ter hulp schieten

Creazza hulp steeds mogelijk
Anker

[Creazza garanties]

Hoe gebruik je de Creazza website?

1. Neem de afmetingen van uw muur of raam waar je iets wil

2. Volg de instructies in de handleiding hiernaast!

3. Ben je zeker van uw product en keuze, plaats dan uw bestelling of druk de offerte af en vergelijk.

4. Wij kunnen ook langs komen om uw bestelling helpen in te geven.

Creëer nu uw schrijnwerk.

Anker

[]