'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Missie en ethiek Creazza

Missie en ethiek Creazza

De Creazza missie bestaat eruit het beste online webplatform te worden in op maat gemaakte schrijnwerk en dit in gans Europa.

Creazza kan en mag als enige op de Belgische markt onder de adviesprijzen werken van fabrikanten in België, daarom is Creazza een uniek verkoop platform voor plaatsers en doe het zelvers.

Wij bewaken onze prijssetting door beroep te doen op vertrouwens- en vakmensen die staan voor de tevredenheid van de klanten, binnen de grenzen van de wet en het wederzijds menselijk respect.

Voorwaarde voor onze missie is een gezond rendement en een werkklimaat dat personeel en directie uitnodigt tot optimale prestaties.

Wij hechten veel belang aan de producten en services en gaan steeds op zoek naar de beste, meest efficiënte prijs/kwaliteitsverhoudingen op de markt.

Creazza is een groep van positief ingestelde bedrijven. Wij gaan respectvol om met de mensen waarmee we werken (klanten, fabrikanten en medewerkers) en de middelen (privé- en bedrijfsmaterialen) die wij gebruiken. Wij voeren een beleid dat gebaseerd is op goeder trouw teneinde eerlijke en eervolle concurrentie te stimuleren. Wie achter deze waarden staat, zit juist bij onze bedrijven.

Anker

[]

Totaalbeleving: onze sterrengarantie!

  • 7 dagen op 7 - 24u op 24 kan er een offerte gemaakt worden
  • oneindig veel combinatiemogelijkheden zonder druk van een verkoper
  • allerlei hulplijnen beschikbaar
  • stipte afspraken
  • totale vrijheid - zonder plaatsing - met hulp - totale plaatsing
  • de beste prijs/kwaliteitsgarantie
  • 5 jaar standaard garantie
  • mogelijkheid voor bestelling met 6%

Creazza is een onafhankelijk verkoopplatform die 7d/7 ervoor zorgt dat u steeds de beste condities en mogelijkheden krijgt.

Bedrijfsethiek

Creazza is een groep van positief ingestelde bedrijven. Wij willen respectvol omgaan met de mensen waarmee we werken (klanten, leveranciers en werknemers) en de middelen (privé- en bedrijfsmaterialen) die wij gebruiken. Wij voeren een beleid dat gebaseerd is op goeder trouw teneinde eerlijke en eervolle concurrentie te stimuleren. Wie achter deze waarden staat, zit juist bij onze bedrijven.

Anker

[]