'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Waarom Creazza vliegenramen?

- Creazza vliegenramen zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Dit materiaal is licht en sterk en is ongevoelig voor roest en Uv-straling.

- Alle Creazza vliegenramen worden in verstek gezaagd, waardoor ze robuuster zijn dan traditionele vliegenramen. Bovendien worden de hoeken verstevigd met sterke, ingewerkte hoekprofielen.

- Creazza gebruikt hoogkwalitatief, stevig gaasmateriaal, dat opgebouwd is uit glasvezel en pvc. Hierdoor blijft het gaas gevrijwaard van bulten en scheuren, en kan een lange levensduur gegarandeerd worden.

- Creazza levert ook een extra solide gaasvariant, die bestand is tegen huisdieren.

- U kan eventueel ook kiezen voor zonwerend gaas dat warmte en licht blokkeren.

- Onze oprolbare vliegenramen worden geleverd met een hoogwaardige behuizing uit geëxtrudeerd aluminium en een stevige onderlat. Zowel de behuizing als de zijgeleiders kunnen in een groot aantal RAL-kleuren geleverd worden. Deze vliegenramen beschikken ook over een ingebouwd remsysteem voor een langere levensduur.

- In de scharnierende vliegendeuren van Creazza wordt een onzichtbaar veersysteem geïntegreerd, waardoor de deur zich automatisch sluit. Een magneetband, die over de hele deurhoogte aangebracht is, zorgt voor een optimale aansluiting.

- Optioneel kunnen de vliegendeuren voorzien worden van één of meerdere schopplaten. Zo kan de deur met de voet geopend worden en wordt het gaas beschermd tegen huisdieren.

- Alle Creazza vliegenramen en –deuren zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in meerdere RAL-kleuren.

Anker

[]