'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Zonwering

Professionele zonweringen om het hoofd koel te houden.

De Belgische zomers worden steeds heter, met meer uren zon dan ooit tevoren. Om uzelf en uw meubilair optimaal te beschermen, kiest u daarom best voor zonweringen. Zo kan u, zowel binnen als buiten, van een aangenaam woon- en werkklimaat genieten dankzij onze elektrische screens, terraszonwering, zonneschermen en verandazonwering. Voor elke woning is er een oplossing op maat en die vindt u zoals steeds bij Creazza. Wij maken de zonwering op maat en plaatsen ze óf u plaatst ze helemaal zelf op basis van een uitgebreide montagehandleiding.

De voordelen van zonweringen

  • Hét grote voordeel van zonweringen vindt u terug in de benaming zelf: het weert de zon en beschermt u zo tegen schadelijke uv-stralen en een verzengende hitte, zowel binnen als buiten.
  • Zonweringen staan naast temperatuurregeling ook in voor het behoud van privacy. Zeker elektrische screens houden pottenkijkers buiten terwijl u wel het buitengevoel behoudt.
  • Zonweringen werken ook energiebesparend. Doordat zonweringen de warmte buitenhouden in de zomer, hoeft u uw airconditioning veel minder of zelfs helemaal niet in te schakelen. In de winter klapt u de zonwering dan in en laat u de winterzon lekker binnen om uw woning op te warmen. U zal het verschil merken op uw energiefactuur!
  • Te veel licht kan best vervelend zijn. Denk maar aan een te hoge lichtinval op uw computer- of tv-scherm. Met zonweringen regelt u heel makkelijk zelf de lichtinval zodat u geconcentreerd kan werken of van een leuke film kan genieten.
Anker

[]

Terraszonwering

Outdoor living is een booming business. Loungesets, eettafels of zelfs een volledige buitenkeuken winnen aan populariteit op het terras. De tuin wordt een verlengstuk van uw woning en met behulp van warmte-elementen kan u zo ook in de winter van een heerlijke barbecue genieten. Toch kan het ook in België snikheet worden onder de brandende zomerzon. Met terraszonwering geniet u bij felle zon van welverdiende schaduw en u beschermt uzelf tegen schadelijke uv-straling. Komt er regen na de zon? Dat vormt geen probleem voor de waterbestendige doeken van de terraszonwering.

MEER INFO

Terraszonwering
Anker

[]

Zonnescherm

Zonnescherm

Op een zonnige dag zijn we het liefst de hele dag buiten om te barbecueën, een boek te lezen of een dutje te doen. Wilt u ook heerlijk genieten op uw terras, balkon of zelfs binnen achter het raam? Bepaal dan zelf de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur met een zonnescherm. Dit type zonwering wordt ook wel zonnetent of knikarmscherm genoemd. Het doek van een zonnescherm houdt uv-straling perfect tegen. Naarmate de zon vordert aan de hemel, kan u uw zonwering makkelijk zelf regelen. De maximale diepte van de Creazza-zonneschermen is maar liefst 4 meter, waardoor u eenvoudig de zon tegenhoudt.

MEER INFO

Anker

[]

Verandazonwering

In een veranda is het vaak heerlijk toeven. Dankzij de grote glaspartijen is het de perfecte overgang naar uw tuin. Denk het aluminium- of pvc-skelet even weg en u waant zich in de tuin, terwijl u nog steeds beschermd bent tegen regen en koude. Maar door de zon kan het ook stevig opwarmen in uw veranda, niet alleen in de zomer maar bij een heldere hemel ook in de winter. De grote glaspartijen zorgen namelijk voor een serre-effect met ondraaglijke temperaturen tot gevolg. Dankzij gespecialiseerde zonweringen voor veranda’s en pergola’s geniet u ook bij felle zon van het heerlijke buitengevoel. De zonwerende doeken zorgen voor de nodige schaduw en laten u toe zelf de temperatuur bepalen.

MEER INFO

Verandazonwering
Anker

[]

Zonnescreen

Zonnescreen

Rolluiken komen niet alleen ’s nachts van pas. Ook overdag kunnen ze best handig zijn als zonwering. Ze houden namelijk ook het zonlicht tegen. Het nadeel is dat u dan niet meer van binnen naar buiten kan kijken. Verticale zonnescreens voor buiten vormen dan de oplossing. Met een strakke compacte vormgeving geven ze uw ramen en gevel een moderne uitstraling én houden ze de felle zonnestralen tegen. Zo blijft de temperatuur binnenshuis aangenaam en kan u van een goede nachtrust genieten of geconcentreerd werken. Een screen als zonwering geeft u privacy zonder dat u het contact met de buitenwereld verliest. Wilt u uw woning toch verduisteren? Dan kiest u voor een screen met verduisterende doek.

MEER INFO

Anker

[]

Zonwering powered by Somfy

Voor de aandrijving van Creazza-zonweringen doen we een beroep op de motoren van het Franse topmerk Somfy. Dankzij deze duurzame motoren, bedient u heel eenvoudig uw elektrische screens, knikarmschermen, terras- of verandazonwering. De motoren zijn steeds van topkwaliteit en verzekeren een praktische bediening. Somfy heeft stijlvolle afstandsbedieningen en schakelaars in haar gamma. Daarnaast kan u zelfs kiezen voor bediening met de smartphone of een uitrusting met zon- en/of windsensoren. Zo kan u er met een gerust gemoed op uit én kan u ervan op aan dat uw terras, veranda of woning geen bakoven wordt.

Anker

[]

Kwalitatieve doeken van Dickson Orchestra, Serge Ferrari of Mermet

De kwaliteit van zonwering staat of valt met de kwaliteit van de doeken. Dit zit alvast meer dan goed bij Creazza, dankzij de samenwerking met gerenommeerde topmerken als Dickson Orchestra, Serge Ferrari en Mermet. Deze duurzame zonwerende doeken bieden uitzonderlijke bescherming tegen de felle stralen van de zon met een filtering van wel 95%. Bovendien houden deze zonweringdoeken 90 tot 100% van de uv-straling tegen. Goed voor uw huid én uw meubilair dus. Onze zonwerende doeken zijn beschikbaar in de meest gevraagde neutrale kleuren (in de prijs inbegrepen) en het volledige gamma RAL-kleuren (kleine meerprijs).

Anker

[]

De Creazza-waarden

Belgische A-kwaliteit

Wij kiezen resoluut voor een volledig Belgische productie met de allerbeste materialen en een pijlsnelle service.

7 jaar garantie

Dankzij de uitstekende kwaliteit en de strenge testcriteria kunnen we je maar liefst 7 jaar garantie aanbieden.

Voortreffelijke ondersteuning

De Creazza-experts zijn steeds bereikbaar via mail of telefoon voor al jouw vragen.

De beste kwaliteit en beste prijs

Creazza staat garant voor de beste prijs én gratis levering. Wij zijn een onafhankelijk platform dat groothandelsprijzen hanteert.

Anker

[]

Uw zonwering op maat online bestellen

Bent u op zoek naar de ideale oplossing om u te beschermen tegen de zon? Twijfel niet langer en kies voor zonwering van Creazza. Met de slimme configurator stelt u zelf uw perfecte zonwering samen, steeds met de hoogste kwaliteit, aan de laagste prijzen én met 7 jaar garantie.

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN EXPERT

Anker

[]