'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
  • Stap 1 Productoverzicht
  • Stap 2 Afmetingen & opties
  • Stap 3 Kleuren & bediening
  • Stap 4 Technische gegevens
  • Stap 5 Overzicht

Verandazonwering

Met zonwering voor je veranda blijf je de hitte de baas

Wie al een veranda zonder zonwering heeft, weet het wel: in de zomer loop je al zeer snel het risico op oververhitting in je veranda. Door de grote glaspartijen werkt een veranda als een natuurlijke serre. Nu mogen bloemen en planten daar wel goed in gedijen, mensen doen dat niet. Ook je meubilair heeft liever kamertemperatuur. Bij temperaturen van 45°C of meer kan een houten vloerbekleding misschien wel gaan buigen. En de doordringende uv-stralen kunnen je meubilair sterk aantasten met alle gevolgen van dien. Met zonwering voor veranda’s houd je zonlicht en de bijbehorende hitte buiten. Zo geniet je steeds van een aangename temperatuur, zelfs op de warmste zomerdagen. Maar ook in de winter kan zonwering voor de veranda aangewezen zijn. Door het vele glas kan je veranda zelfs in de winter snel te warm worden. Kies dus voor verandazonwering van Creazza en geniet elk seizoen van je veranda.

Details en kleuren;

Bekijk hier uw Creazza verandazonwering in detail en in uw kleurcombinatie.

Reviews

Voordelen van verandazonwering

  • Met zonwering voor je veranda houd je makkelijk de binnentemperatuur onder controle. Niet alleen in de veranda zelf, maar ook in de rest van je woning. De hitte in je veranda zonder zonwering verspreidt zich namelijk snel naar andere ruimtes.
  • Creazza-verandazonwering werd ontwikkeld voor plaatsing achteraf op een dragende constructie. Het doek van deze zonwering zit opgerold in een cassette. De voorlijst schuift door de geleiders naar beneden en neemt het doek mee dat dankzij een veersysteem strak blijft. Voor de installatie schreven we een uitgebreide montagehandleiding. Voel je je niet vertrouwd met de installatie? Laat onze ervaren plaatsers de installatie dan overnemen.
  • De zonwerende doeken zijn uitstekend bestand tegen water, vlekken en scheuren. Ook de cassette, geleiders en voorlijst zijn gemaakt uit kwalitatief en corrosiebestendig aluminium. Gaat er toch iets mis? Geen probleem! Bij Creazza bieden we je steeds 7 jaar garantie.
  • België is op veel plaatsen heel dichtbebouwd waardoor je mogelijk inkijk hebt van de buren. Met verandazonwering los je dit zo op. Je creëert in een handomdraai de nodige privacy voor een gezellige avond.
Anker

[Voordelen verandazonwering]

Creazza-zonwering voor veranda’s: topkwaliteit voor optimaal comfort

Uit testen blijkt dat buitenzonwering maar liefst 8 keer effectiever is dan binnenzonwering. Verandazonwering houdt namelijk de zonnestralen tegen nog vóór ze het raam bereiken, wat bij binnenzonwering niet het geval is. Bovendien is er bij verandazonwering een kleine ruimte tussen het zonwerende doek en het glas van de veranda. Die ruimte werkt als extra isolatielaag.

De zonwering voor veranda’s van Creazza kan ook worden geautomatiseerd. De Somfy-motor kan je niet alleen bedienen met een afstandsbediening, maar ook via de smartphone of tablet dankzij een slimme configuratie met domotica. Daarnaast zijn ook zon- en windsensoren van Somfy beschikbaar. Zo klapt de zonwering voor je veranda automatisch in en uit wanneer de sensor een bepaalde hoeveelheid zon opvangt. En hoewel verandazonwering uitstekend tegen zware wind is bestand, is het toch altijd opletten geblazen. Als de windsensor te veel wind registreert, klapt de zonwering automatisch in om zichzelf te beschermen.

Anker

[Creazza verandazonwering]

Uv-bestendige en revolutionaire zonwerende doeken

Net als de Creazza-knikarmschermen zijn onze verandazonweringen beschikbaar met Dickson Orchestra MAX-doeken (naast gewone Dickson Orchestra-doeken). Deze revolutionaire doeken werden behandeld met Permaclean, waardoor ze zelfreinigend zijn. Een onzichtbare coating op basis van acrylhars verhindert dat vuil zich vasthecht aan het doek. Bij contact met water – bijvoorbeeld bij lichte regen - glijdt het vuil zo vanzelf van het zonwerende doek. Vlekken krijgen dus geen kans!

Anker

[Orchestra doeken]

Had je een andere zonwering in gedachten?

Terraszonwering

Is de hitte van de zomerzon ondraaglijk op je terras? Kies dan voor terraszonwering. Deze stevige constructie kan dankzij draagpalen wel tegen een stootje en beschermt jou en je gezin tegen schadelijke uv-straling.

MEER INFO

Zonnescherm

Ben je op zoek naar een kwalitatief knikarmscherm tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Creazza aan het juiste adres. Sleuren met zware parasols is verleden tijd, met slechts één druk op de knop bescherm je jezelf tegen de felle zon.

MEER INFO

Zonnescreen

Regel zelf de lichtintensiteit en de temperatuur in je woonkamer, keuken of slaapkamer met een zonwerend screen voor je ramen. Dankzij de ritsen in de geleiders weerstaan deze screens de felste windstoten.

MEER INFO

Anker

[Andere zonweringen]

Bepaal zelf de temperatuur in je veranda met zonwering

Kies ook voor Creazza-verandazonwering om het hoofd koel te houden. Bij alle Creazza-producten krijg je 7 jaar garantie en ben je verzekerd van topkwaliteit.

ONTWERP JOUW VERANDAZONWERING OP MAAT

Anker

[Ontwerp nu!]