'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
  • Stap 1 Productoverzicht
  • Stap 2 Maten & uitvoering
  • Stap 3 Opties & garanties
  • Stap 4 Overzicht

Vaste terrasoverkapping Clima Stock

Deze Skylux terrasoverkapping Clima Stock is samengesteld uit volgende artikelen;

- Polycarbonaatplaten TOP X6 16mm op maat gezaagd

- Dragerset / zijdragerset / muur- en gootprofielset / paalset / lakstift / afvoerbuis / mof en bochten / rubbers / stoppen / silicone / tape / U-Top - Bottom / schroeven en nagelpluggen

De constructie is uitgebreid getest op een maximale belasting van 350 N/m² sneeuwlast met een helling van 8° (dit betekent voor een diepte van 3m / 400mm hoogte, 3.5m / 470mm en 4m / 540mm)

Reviews

In deze infogids vindt u alle praktische informatie die u nodig heeft voor het kiezen van uw type terrasoverkapping. Creazza maakt u graag wegwijs in de wereld van terrasoverkappingen en schrijnwerk.

U ontdekt alles wat u weten moet voor de samenstelling en keuze van uw terrasoverkapping. We begeleiden je door de verschillende opties bij terrasoverkappingen, de voordelen, de afmetingen, glazen windschermen, screens en de verschillende alternatieven in ons assortiment.

Anker

[]

De verschillende afmetingen van terrasoverkappingen

Bij Creazza kan u terecht voor verschillende terrasoverkappingen, gaande van een vrije overspanning van 7 meter tot een volledige uitbreiding van je woning. De terrasoverkappingen zijn steeds voorzien van een hellend dak voor een vlotte waterafvoer. Het verschil in terrasoverkapping hangt af van de zelfdragende diepte en breedte. Afhankelijk van de ingegeven maten begeleiden we u door onze configurator naar uw terrasoverkapping.

Anker

[Afmetingen terrasoverkapping]

terrasoverkapping

Voordelen terrasoverkappingen

Het grote voordeel van een terrasoverkapping is dat u aangenaam buiten kan vertoeven. Het houdt de zonnestralen tegen en zorgt voor een aangename temperatuur op uw terras.

Creazza biedt een strak en eigentijds design aan en door de verschillende mogelijkheden vindt u gegarandeert de terrasoverkapping die bij u past. Zowel voor landelijke als moderne woningen. Bovendien zijn de terrasoverkappingen budgetvriendelijk en kwalitatief.

Bekijk hier ons aanbod

Anker

[Voordelen]

De verschillende accessoires

Bij Creazza kan je ook terecht voor glazen windschermen en veranda screens. Door de modulaire glazen windschermen kan je kiezen voor het afdekken van 1, 2 of alle zijden van je terrasoverkapping. Bovendien kan je kiezen voor een glasschuifwand-systeem, zo ben je beschermt tegen regen en wind en kan je optimaal genieten van je tuin bij zon. Wil je liever de felle zonnestralen in de zomer het hoofd bieden, kies dan voor een veranda screen. Deze wordt gemonteerd tussen de palen en wordt gemotoriseerd bestuurt. De verschillende kleuren en besturingssystemen vind je terug in onze configurator. Met de spie-profielen bouw je heel eenvoudig een driehoek constructie waarin glas of kunststof kan geplaatst worden.

Bekijk hier de mogelijke opties

terrasoverkapping
Anker

[Opties]

Ook in ons assortiment

pergo - terraszonwering

Pergo terraszonwering: Genieten op je terras mét zonnescherm

Zodra de zon tevoorschijn komt, vertoeven we graag buiten. Het terras of een gezellige pergola is dan echt the place to be. Met een loungeset en buitenkeuken creëert u al snel een tuinkamer, een extra woonruimte. We lezen er graag een boek tijdens een warme zomeravond, genieten er van een lekker diner of werken er aan ons kleurtje. Maar een volledige dag in de volle zon is toch wat te veel van het goede. Kies daarom voor zonnescherm voor je terras op maat. In een handomdraai verandert u uw zonneterras in een schaduwterras zodat u even kan afkoelen. Geen gesleur meer met zware parasols die u steeds moet verzetten naarmate de zon opschuift. Met een simpele druk op de knop laat u uw zonnescherm voor het terras eenvoudig in- en uitklappen. Dé perfecte toevoeging dus als bescherming tegen de zon.

Bekijk hier onze pergo terraszonweringen

verandazonwering

Verandazonwering: Met zonwering voor je veranda blijf je de hitte de baas

Wie al een veranda zonder zonwering heeft, weet het wel: in de zomer loop je al zeer snel het risico op oververhitting in je veranda. Door de grote glaspartijen werkt een veranda als een natuurlijke serre. Nu mogen bloemen en planten daar wel goed in gedijen, mensen doen dat niet. Ook je meubilair heeft liever kamertemperatuur. Bij temperaturen van 45°C of meer kan een houten vloerbekleding misschien wel gaan buigen. En de doordringende uv-stralen kunnen je meubilair sterk aantasten met alle gevolgen van dien. Met zonwering voor veranda’s houd je zonlicht en de bijbehorende hitte buiten. Zo geniet je steeds van een aangename temperatuur, zelfs op de warmste zomerdagen. Maar ook in de winter kan zonwering voor de veranda aangewezen zijn. Door het vele glas kan je veranda zelfs in de winter snel te warm worden. Kies dus voor verandazonwering van Creazza en geniet elk seizoen van je veranda.

Bestel hier uw verandazonwering

Anker

[Andere terrasoverkappingen]

Hoe gebruik je de Creazza website?

1. Neem de afmetingen van uw muur of raam waar je iets wil

2. Volg de instructies in de handleiding hiernaast!

3. Ben je zeker van uw product en keuze, plaats dan uw bestelling of druk de offerte af en vergelijk.

4. Wij kunnen ook langs komen om uw bestelling helpen in te geven.

Creëer nu uw schrijnwerk.

Anker

[]