'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen
 • Stap 1 Productoverzicht
 • Stap 2 Afmetingen & opties
 • Stap 3 Kleuren & bediening
 • Stap 4 Technische gegevens
 • Stap 5 Overzicht

Screens ramen

Screens voor je ramen, volledig afgestemd op uw woning

Het is algemeen geweten dat we voldoende zonlicht nodig hebben. Het is namelijk dé belangrijkste leverancier van vitamine D, wat de zogenaamde winterblues voorkomt en essentieel is voor zowel ons mentaal als fysiek welzijn. De zon binnenlaten in uw woning is daarom een goed idee, maar te veel is te veel. De zon zorgt er namelijk ook voor dat de temperaturen binnen flink oplopen en een vervelende lichtstraal kan een gezellig tv-moment aardig verstoren. Dit los u makkelijk op door screens voor de ramen te plaatsen. U voorkomt zo dat uw woning aanvoelt als een sauna. Kies dus ook voor de handige screens van Creazza en laat ze indien gewenst professioneel plaatsen door onze experts.

Reviews

Voordelen van screens voor je ramen

 • Dankzij een eenvoudige bediening met een handige schakelaar bent u verzekerd van alle comfort. Buitenscreens houden de binnentemperatuur lekker koel en ze blokkeren het zonlicht waardoor u ongestoord tv kan kijken of op de computer kan werken.
 • Zonwerende screens dragen in positieve zin bij aan de uitstraling van uw woning. De huidige generatie zonnescreens voor buiten zijn namelijk de volmaakte symbiose van design en functionaliteit.
 • Screens voor de ramen bevorderen uw privacy. Door revolutionaire technieken kan u namelijk wel naar buiten maar niet naar binnen kijken. Dit is het geval bij niet-verduisterende buitenscreens en al zeker bij verduisterende screens (optie BlackOut).
 • Buitenscreens voor de ramen – en andere types van zonwering – helpen u energie te besparen en verlagen zelfs het E-peil van uw woning. Door de screens naar beneden te laten in de zomer blijft de temperatuur aangenaam en hoeft u geen airconditioning in te schakelen. In de winter laat u de zon uw woning op een natuurlijke manier opwarmen. Dit kan een flinke slok op de borrel schelen.
Anker

[Voordelen screens]

Creazza-screens voor de ramen met schitterend design

Bij de Creazza-screens voor je ramen heb je de keuze tussen bevestiging in de geleiders met rits of niet. Ritsscreens (ook wel zipscreens of fixscreens genoemd) zitten vast in de geleiding waardoor ze uitstekend windvast zijn. In gesloten toestand garanderen onze zonnescreens met rits een windvastheid tot 130 km/h. Doordat er geen kieren zijn, fungeert een ritsscreen ook als vliegenraam. Vanaf een bepaalde oppervlakte is bevestiging met rits in de geleiders wel absoluut noodzakelijk voor de stevigheid van de constructie.

Onze zonwering-screens zijn steeds uitgerust met een duurzame Somfy-motor. Dit kan een motor zijn met vaste schakelaar aan de muur of een motor met handige afstandsbediening. Zelfs een motor op zonne-energie is mogelijk. Deze motor wordt dan gevoed door een zonnepaneel en een batterij. Daarnaast zijn ook zon- en/of windsensoren een optie.

Ook met de cassettes van de screens voor je ramen kan je meerdere richtingen uit. Je hebt keuze uit afgeronde, afgeschuinde of hoekige cassettes. De cassette is volledig waterdicht zodat het zonwerend doek in de ingerolde stand uitstekend tegen vocht en vuil beschermd is. Cassettes, geleiders en de onderlat zijn beschikbaar in een divers kleurenpalet, zoals Belgisch wit, crèmewit, antracietgrijs, kwartsgrijs, basaltgrijs, grijsbruin of zwart.

Anker

[Creazza Screens]

Solide doeken van Serge Ferrari of Mermet

Creazza doet voor zonnescreens een beroep op de duurzame zonwerende doeken van topmerken Serge Ferrari en Mermet. Er zijn drie mogelijkheden: een 5% doorlaatbare doek, een 1% doorlaatbare of een volledig verduisterend screen (BlackOut). Deze doeken zijn steeds geproduceerd met verweven glasvezeldraden en werden voorzien van een pvc-coating.

Welke doekkleur je precies kiest, hangt vaak af van je persoonlijke voorkeur en de kleur van je gevel. Toch zijn er enkele vuistregels om rekening mee te houden.

 1. Donker zonwerend doek: hoe donkerder het doek, des te geringer de doorkijk naar binnen en des te beter de doorkijk naar buiten. Een donker doek houdt ook beter uv-stralen tegen.Lichter zonwerend doek: hoe lichter het doek, des te meer warmte/zon er je woning binnendringt. Het voordeel hiervan is dat je binnenshuis beter met natuurlijk licht kan spelen.
 2. Lichter zonwerend doek: hoe lichter het doek, des te meer warmte/zon er je woning binnendringt. Het voordeel hiervan is dat je binnenshuis beter met natuurlijk licht kan spelen.
Anker

[Screen doeken]

Kies ook deze zonwering

Terraszonwering

Wil je graag buiten zitten op je terras, maar jezelf wel beschermen tegen de brandende zon? Kies dan zeker voor terraszonwering van Creazza. Zelfs op de heetste zomerdagen kan je zo genieten van het heerlijke buitenleven.

MEER INFO

Zonnescherm

Een alternatieve zonwering voor de uitgebreide terrasconstructie is het compacte knikarmscherm. Zo’n scherm met vrije doorloop heeft een verstelbare hellingshoek voor optimale bescherming in elke situatie.

MEER INFO

Verandazonwering

Ook in de zomer volop genieten van de uitzonderlijke charme van je veranda? Dan is verandazonwering op maat echt wel noodzakelijk. Je koelt de ruimte op die manier energiezuinig en beschermt jezelf tegen schadelijke uv-stralen.

MEER INFO

Anker

[Andere zonwering]

Geef de zon geen kans met screens voor je ramen

Met duurzame screens voor je ramen houd je je woning koel en kunnen lichtstralen je werk of rust niet verstoren. Bestel bij Creazza en geniet van 7 jaar garantie.

CONFIGUREER JOUW ZONNESCREENS OP MAAT

Anker

[Stel nu uw screen samen]