'Menu
Ik ga mijn buitenschrijnwerk Zelf plaatsen of Laten plaatsen

Manueel bediende inbouwrolluiken

Ga je de manuele inbouwrolluiken zelf of laten plaatsen ?

Ik ga zelf plaatsen
  • Goedkoopste oplossing met topkwaliteit
  • Eenvoudig online ontwerpen en bestellen
  • Optioneel: opmeting en/of enkele werkuren ter plaatse door vakman

Stel hier uw manueel inbouwrolluik samen

Ik ga laten plaatsen
  • Nationaal verspreid netwerk van vakmannen
  • Geen verkopers maar vakmannen die analyseren, opmeten en afspreken!
  • Altijd een vaste prijs - geen verassingen achteraf

Maak nu uw offerte om te laten plaatsen

Manueel bediende inbouwrolluiken zijn veel voorkomende rolluiken in oudere woningen. Inbouwrolluiken moeten altijd via binnen vervangen of hersteld worden, in de meeste gevallen zorgt dit wel voor schade omdat de meeste inbouwrolluiken mooi zijn afgewerkt langs binnen en om de afwerkingspanelen te kunnen verwijderen om aan het mechanisme en de rolluik lamellen te kunnen moeten eerste deze platen weggehaald worden.

Daarom is het bijna altijd beter om de rolluik lamellen en de bediening ineens te vervangen. Anders is het goed mogelijk dat binnen een te korte termijn deze afwerkingspanelen terug moeten verwijderd worden om het andere onderdeel terug te vervangen of herstellen.

Terwijl je uw manueel bediend inbouwrolluik vervangt is het soms beter om toch het kleine prijsverschil te bekijken om het bestaand manueel inbouwrolluik te automatiseren. Zie hier de prijzen voor elektrische inbouwrolluiken.

De manuele bedieningen welke Creazza standaard voorstelt zijn, lintbediening, stangbediening en bediening met behulp van veeras.

Een manueel bediend inbouwrolluik is minder goed beveiligd tegen inbraak dan gemotoriseerde rolluiken. Daarbij is het optrekken van een groter rolluik best een zware klus, die vooral voor kinderen en oudere personen bijzonder lastig – of zelfs onmogelijk – kan worden.

Lees hier de infogids van rolluiken

Anker

[Manueel bediende inbouwrolluiken]

Startplaatsen Creazza netwerk

Rolluiklint vervangen

We hebben een netwerk aan plaatsers ter beschikking over gans Vlaanderen die uw rolluik kan komen herstellen. Soms is het goedkoper om uw rolluik te vernieuwen in plaats van werkuren voor herstelling te betalen. Na de herstelling zit U nog steeds met een oud rolluik met eventueel enkele nieuwe onderdelen.

Voor deze plaatsers staat Creazza garant! Indien onderdelen op maat vervangen worden, zal dit gebeuren aan de prijzen op onze website.

Hieronder de vaste prijzen voor rolluiklinten te vervangen. (excl. btw)

Verplaatsingskosten
Werkuren
Materiaal
70 euro in Vlaanderen
60 euro / uur
2 tot 70 euro

Maak nu direct een afspraak met een plaatser.

Anker

[Herstellen]

Natuurlijk wilt u zich eerst degelijk informeren vooraleer u zomaar een nieuw rolluik aankoopt. Maar dat is minder makkelijk dan het lijkt, omdat het marktaanbod bijzonder breed is. Daarbij kunnen de prijzen vaak sterk verschillen en wordt er volop met allerlei benamingen en begrippen geschermd.

Om u te helpen bij uw zoektocht, heeft Creazza een uitgebreide koopgids voor rolluiken gepubliceerd. U leest er alles over vorm, kleuren, bedieningen, hoogte en dikte rolluiklamellen, onderlat, geleiders, enzoverder.

Ga nu naar de informatiegids

Anker

[Informatiegids]

4 hoofdredenen om te kiezen voor CREAZZA

1

Beste kwaliteits / prijs verhouding op de markt

Creazza steeds de beste prijs

2

Geen druk van verkopers - word nu zelf verkoper

Ongeziene Creazza vrijheid

3

U kan zelf offertes en vergelijkingen maken

Zoveel offertes U wilt

4

Creazza kan U steeds ter hulp schieten

Creazza hulp steeds mogelijk
Anker

[Creazza garanties]

Online hulp

Je kan kijken naar onze instructievideo's, onze informatiegids, of u gewoon laten leiden door onze productconfigurator.

Bekijk het stappenplan

Hulp configurator

Wij kunnen ter plaatse komen om u te helpen uw product samen te stellen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen met drie mogelijke data.

Online contact formulier

Hulp bij plaatsing

Wij kunnen een plaatser langs sturen om U te helpen met plaatsen, ofwel selecteer je dit op het eind van uw bestelling ofwel vul je het contactformulier in.

Online contact formulier

Prijsaanvraag

Is onze product configurator niets voor U, dan kunnen we ook een adviseur langs sturen. Hiervoor kan je het online contactformulier invullen.

Online contact formulier

Anker

[Hulp en/of plaatsing]